Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben cuma günü adanadan / elbistana geldim. Kahramanmaraş / göksun arasını zincirle dört saatte zor geçtim ama süper adrenalin dolu dakikalar geçirdim :D:D Allah nasip ederse pazar günü takrar adanaya gelmek için yola çıkacam...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------

Alıntı Burak Cingiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş göze temas işini iyi çözmüşsün. Muzaffer abinin gözüne baktığın sürelere göre satın aldığın şeyin parasal büyüklüğü değişir.

0-15 dk -------------------- 100 -250 TL arası eldiven kask mask işte
    16-30 dk---------------------251 - 3000 TL arası tulum veya ufak çaplı bir motor
    30 dk veya üzeri eğer baktıysan kesinlikle 600cc veya üzeri bir şeyler aldın daha ahberin yok demektir.

Bu arada zamandan bağımsız olarak göz göze geldiğin anda ya bir yemek ya da bir nargile felan ısmarlıyorsundur zaten....
    Valla Burak ben Bahadırın sonunu hiç iyi görmüyorum :D:D:D kesin muzaffer abi hayabusayı sattı ama bahadırın haberi yok :D

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı Burak Cingiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kardeş göze temas işini iyi çözmüşsün. Muzaffer abinin gözüne baktığın sürelere göre satın aldığın şeyin parasal büyüklüğü değişir.

0-15 dk -------------------- 100 -250 TL arası eldiven kask mask işte
    16-30 dk---------------------251 - 3000 TL arası tulum veya ufak çaplı bir motor
    30 dk veya üzeri eğer baktıysan kesinlikle 600cc veya üzeri bir şeyler aldın daha ahberin yok demektir.

Bu arada zamandan bağımsız olarak göz göze geldiğin anda ya bir yemek ya da bir nargile felan ısmarlıyorsundur zaten....
    Alıntı jönysf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben cuma günü adanadan / elbistana geldim. Kahramanmaraş / göksun arasını zincirle dört saatte zor geçtim ama süper adrenalin dolu dakikalar geçirdim :D:D Allah nasip ederse pazar günü takrar adanaya gelmek için yola çıkacam...

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------

Valla Burak ben Bahadırın sonunu hiç iyi görmüyorum :D:D:D kesin muzaffer abi hayabusayı sattı ama bahadırın haberi yok :D
    varyaaa siz çok fenasınız sütten ağzı yanan yogurdu üfleyerek yermişyedimmm ulen sizleri sakın ocağıma düşmeyimkorkutmyın bahadırı
    kızı kolda fazerı yolda severim.

adanalı01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f 2013
    Arkadaşlar şimdi çiftehan kaplıcaların dayım sıcak su müthiş şiddet le tavsiye ederim hatta bir gün organize edelim topluca gelelim ne dersiniz
    köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.

bahadirce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu anda motorsuz...
    herkese iyi akşamlar... walla arkadaşlar durumum olsa hayabusa alırdım ama ileride inşallah. tecrübesiz birisine hayabusa satmaz muzaffer abim. cbf 150 düşünüyorum.
    satmadın di mi muzaffer abi motoru. h.içi yanına gelip konuşacam motor için. bu arada arkadaşlar ilk motor olarak cbf 150 nasıl olur sizce. muzaffer abinin fikrini aldım da sizden de bi fikir almak isterim.
    AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...

Motosikleti
    Bahadır kardeş bence en iyi seçim yedek parça olsun rahat lik olsun geri dönüşüm olsun (satmak için) süper seçim sen geçen ler de çin mali bir şeyler diyor dun bence alıncak motor ilk motor olarak durumun varsa honda 1 tvs2 yamaha 3 iyi seçim kardeş hayırlı olsun.

---------- Post added at 23:51 ---------- Previous post was at 23:44 ----------

Bahadır kardeş sen nasıl 150 cc de kalmışsın muzaffer abinin yanına giderek hayret ben 50cc honda today almak için gittim fazer le geldim sen 150cc almaya gitmişsin sana hayabusa vermesi lazımdı

---------- Post added 29-01-2012 at 00:02 ---------- Previous post was 28-01-2012 at 23:51 ----------

Bahadır kardeş sen nasıl 150 cc de kalmışsın muzaffer abinin yanına giderek hayret ben 50cc honda today almak için gittim fazer le geldim sen 150cc almaya gitmişsin sana hayabusa vermesi lazımdı şaka bir yana honda iyi motor bende 2004 125 honda vardı 2010 kadar bindim çok zevkli idi ve lastik benzin dışında motora 1 kuruş masraf etmedim sorunsuz bindim 60000kmde sattım yani anlayacağın honda iyidir senin için bu benim şahsi fikrim
    köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.

Motosikleti
    Şu anda motorsuz...
    adanalı01 arkadaşım çok teşekkürler verdiğin bilgiler için. içim bir kere daha rahatladı.
    inan ki tecrübem olsa, azıcık kendime güvensem(sürüş + para konusunda) kesin satardı bana hayabusayı. :c))
    ileride inşallah... :c))

önce herkeze slm... bende yamaha var virago.. onu geniş tekerli custom yapmak istiyorum... acaba nasıl olur ...? randıman alırmıyım....? ne olur ne biter...? bana kaça patlar...? kendim yaparsam bana kaça patlar...* ? yapabilirmiyim...? yardım cı olursanız sevinirim şimdiden saolun.... saygılar...

hsn01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz ETZ 251 / 1991
    Alıntı bahadirce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi akşamlar... walla arkadaşlar durumum olsa hayabusa alırdım ama ileride inşallah. tecrübesiz birisine hayabusa satmaz muzaffer abim. cbf 150 düşünüyorum.
    satmadın di mi muzaffer abi motoru. h.içi yanına gelip konuşacam motor için. bu arada arkadaşlar ilk motor olarak cbf 150 nasıl olur sizce. muzaffer abinin fikrini aldım da sizden de bi fikir almak isterim.
    Şimdiden hayırlı olsun Bahadır abi o zaman .. Allah kaza bela vermesin... Şimdi bende diyorum keşke başlamak için 150 cc lik bir motorla başlasaydım.. Direk 251 Mz le başlayınca biryerden sonra insanın canı Hayabusa istiyor hani

Motosikleti
    Sen bayağı hızlı sın kardeş aman deyim
    Alıntı hsn01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdiden hayırlı olsun Bahadır abi o zaman .. Allah kaza bela vermesin... Şimdi bende diyorum keşke başlamak için 150 cc lik bir motorla başlasaydım.. Direk 251 Mz le başlayınca biryerden sonra insanın canı Hayabusa istiyor hani

hsn01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz ETZ 251 / 1991
    Alıntı adanalı01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sen bayağı hızlı sın kardeş aman deyim
    Hız iyi değildir !!!

Sağ selamet adanaya geldim çok şükür.

Bahadır cbf 150 harika bir seçim ama tvs yede bir bak derim şimdiden hayırlı olsun.

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    günaydın,iyi haftalar dostlarım.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    Şu anda motorsuz...
    günaydınlar... herkese sağlıklı ve bol kazançlı bir hafta dilerim...

hayırlı günler

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Alıntı fuatbmw01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yusuf abi
    kar yolları kapatmış, senin gitdigin yollar yerleraçıkmı???????????????
    zincir kış lasdiğin varmı

Fuat merhaba,
    Bana mı Jön Yusuf' a mı sordum anlamadım. Ama benim gittiğim yerlerde ana yollarda pek sıkıntı yok. Ancak zaman zaman zincir takmak gerekiyor.
    Bu hafta bir zincir parçaladım. Haftaya havalar daha kötü olacağından çıkmayacağım. Çarşamba günü kaktüste olurum, inşallah görüşürüz.

---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:30 ----------

Merhaba Dostlar,
    Hayırlı haftalar diliyorum.
    Bir Çarşamba toplantısında yine Ceyhan' a gidelim diyorum.
    Ceyhanlı dostlarımızı özledim. Benimki bir öneri, çoğunluk ne derse o olur. Ama araçlarla gideceğiz.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fuat merhaba,
    Bana mı Jön Yusuf' a mı sordum anlamadım. Ama benim gittiğim yerlerde ana yollarda pek sıkıntı yok. Ancak zaman zaman zincir takmak gerekiyor.
    Bu hafta bir zincir parçaladım. Haftaya havalar daha kötü olacağından çıkmayacağım. Çarşamba günü kaktüste olurum, inşallah görüşürüz.

---------- Post added at 13:33 ---------- Previous post was at 13:30 ----------
    tabikii, nedersen onu yaparız ciğerim.yalnız çarşmbaya ceyhana kar yağışlı gösteriyor.eğer aracına yeni zincir alırsan sana eşlik ederim ozaman evde senin almanı bekleyeyimmm

Merhaba Dostlar,
    Hayırlı haftalar diliyorum.
    Bir Çarşamba toplantısında yine Ceyhan' a gidelim diyorum.
    Ceyhanlı dostlarımızı özledim. Benimki bir öneri, çoğunluk ne derse o olur. Ama araçlarla gideceğiz.
    tabikii, nedersen onu yaparız ciğerim.yalnız çarşmbaya ceyhana kar yağışlı gösteriyor.eğer aracına yeni zincir alırsan sana eşlik ederim ozaman evde senin almanı bekleyeyimmm
    kızı kolda fazerı yolda severim.

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Muzaffer kardeşim,
    Bu hafta araç sorunum var. Yarın yanına uğradığımda anlarsın.
    Ama senin aracın varsa gideriz. Yakıtını ortaklaşa koyarız. Sen depoyu fulle gel, dönüşte yeniden fuller, ne yatkı ise paylaşırız. Sen utanmayıp alacaksan ben bana düşen kısmını veririm.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

Motosikleti
    Iyi akşamlar arkadaşlar çok iyi düşünmüşsün yusuf abi valla ne zamandır bende düşünüyordum ama büyüklerimizden böyle bir öneri geldiği zaman daha iyi oluyor kanımca Pazar mı gidilecek yusuf abi yoksa çarşamba toplantısını mı orda yapcez inşallah bu çarşamba gidilmez. yarın ankara ya gidiyorum kısmet olmaz yine bana

ahmetnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650 GS DAKAR '06
    [IMG]<script src='http://img189.imageshack.us/shareable/?i=25198104065869635641100.jpg&p=tl' type='text/javascript'></script><noscript></noscript>[/IMG]

Selam arkadaşlar Yusuf abi çarşamba için Ceyhanda buluşma fikri sunmuştu istenirse Ceyhanın çok lezzetli tavuk Şiş yapan Salih Usta Kebapçısı var orada buluşabilir yemek yer sohbet yapabiliriz yer için rezervasyon yapılmasına gerek yok geniş bir mekan bizi her türlü iyi bir şekilde ağırlarlar 1 Kişilik yemek 8 TL uygun görülür ise burada toplanılabilir
    45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler