akşam gel o zaman....
akşam gel o zaman....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
yok ya adamlar harbi iyi yapıyor. birde daha beni çok iyi tanımadıkları için bir saygı bir saygı annatamam hoşuma gitti...
bak büyük muzaffer abi seni severim bilirsin. İyi kotu birbirimizin mıntıkasına da girmiyoruz normalde sorun olmuyor. Ama şimdiden soyleyeyim. Otlakçılıkta muzaffer abi ile yusuf abi benim, serhat abinin de yuzde 50 si senin olsun ama ole yok muzaffer abi bir buçuk alsın sen, ben ,o üçümüz içelim olmaz. Yaw benim kynaklarım bana zor yetiyor bir de ortak çıkıyorsun. Bu bünye ortaklık kaldırmaz. Çok sıkışıksan bir aylığına yusuf abiyi de vereyim ama küçük muzaffer abi kesinlikle benim haberin olsun....
Valla adaşım ne diyeyim sana,para verecek yerlerim ağrıyor. Artık diyorum şu avanta işinden vazgeçsen diyorum. Bak sen çocuklarını okuttun büyütün kurtuldun. Oğlun maaşallah dükan işletiyor kızın büyük bir holdingde çalışıyor paralar gani gani geliyor. Bizde masraflar çok yeğenler para istiyor ehliyet istiyor istiyorda istiyor, şimdi elini vicdanına koy, halen bu dediklerini isyiyonmu eğer cevabın evet ben bu akşam gelemiyecem .
Not: Zevkin veresiyesi olmaz bedavı hiç olmaz, eğer bu zıkkımı içiyorsan ödiyecen kardeşim.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
İyi geceler dostlar,
Toplantınızın keyifli geçtiği kanaatindeyim. Kar yağışlı bir Adıyaman gecesinden selamlar,
Adana Mt sırf otlakçı -beleşçi olmuş, komşu MT. gurupları artık bize selam vermeye korkacaklar.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
gününüz aydın olsun dostlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
yusufummm atana rahmetmalisaf dün toplantımız gözeldi VE BEN amacıma ulaşıp muzonun nargilesine ortak olup BELEŞE yazıldım yani anlaşıldığı gibi amacıma ulaştımelimden bir uçan birde kaçan kurtulurharkulade nargileydi adaşımın kesesine bereket
ulen hani benim narenciyem ev tam takır.ne portakalım kaldı ne mandalinam.limonum lütfen şu avantalarımı getir yoksa senin için iyi olma sonra yerin senibiersonki pis alacaklıyımdır ona göreeeee
kızı kolda fazerı yolda severim.
Günaydın Arkadaşlar Dün toplantıya katılan ve katılmak isteyipte uzakta olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, ama diğer katılımcıları beklemedik değil hani...
Adaşım, şimdi millet yanlış anlıyacak. Zannedeceklerki hep ben ısmarlıyorum yok öyle bi şey arkadaşlar herkes paşa paşa yediğini içtiğini ödüyor, iki fırt nargileden çekmesine izin verdiğim diye işi abartıyor buna rağmen adaşım, afiyet şeker olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
walla güsel bir akşamdı. da güzel olmasına bizden sonra srrhat abi ile buyuk muzaffer abi ne yaptılar? ben saat 00:55 te aradığımda hala beraberlerdi. Burada figen ablanın soracakları olabilir hani şehir dışındayken felan...?
walla figen ablam dönsün ben görürüm kazakmısın yelekmisin yoksa yün çorapmısın. Kamuoyu açıklama bekliyor kardeşim. serhat abi öğlen 11 de daha uyanmamıştı. ne yaptınız sabahlara kadar sokaklarda....
ulen sananeee sananeeeeeeeezamparalık yaptık aldık rusları ver allah verrrrr hemide arkadaşlarıda vardı kimseye haber vermedik bugünde bizlerden hoşnuk kaldıkları için yemeğe davet ettiler bugünde,yarinde eğleneceğizzbuda sana ve seningibi düşünenlere kapak olsunheyyyyyt ulen heyttttt tasmasız yaşamak nedegüzelmiş bireeeeee yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii yaşasın özgürlüksusma yapma sıra sana gelecekkkkkkkkkkkkk
kızı kolda fazerı yolda severim.
vayyy ruslar ha,alem ha,tasmasız yaşamak haaa
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ya bunlar çok talihsiz açıklamalar ancak çok eğlenceli olacak..... Bizsiz sağa soal rusa gitmek ha. Walla muzaffer abi bu hafta bende bekarım ya bu yanlışınızdan döner telafi edersiniz. Bu kardeşinizi de sebeplendirirsiniz ya da figen abla donunce ''göprü başı kültiken, ben de sizi seven'' durumu yaşanır. kendim diye söylemiyorum ağzım acayip gevşektir bu konularda ona göre....
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)