Tüm Adana MT ye iyi akşamlar.. Hayırlı haftalar olsun
Tüm Adana MT ye iyi akşamlar.. Hayırlı haftalar olsun
İyi geceler arkadaşlar,
Yine seyahat var, kısmetse hafta sonu görüşürüz.
Tabii yağış müsaade ederse.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın dostlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın millet...
Hadi bakalım yine iyisiniz, pazar günü güneşli gösteriyor. Gezi rotalarınızı bekliyoruz. Nerelere gidilebilinir
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Tüm Adana MT ye hayırlı sabahlar... Eğer bir buluşma tarzı birşey olursa gelip sizlerle tanışmayı çok isterim .
öyle way efendim benim mercedesim var, gaza bastım mı uzar giderim. Yok hayabusa da kullanıyordum ben zamanında hızlı adamımdır ben gibi şeyler boş şeyler. Öle ışıklarda gazlayınca belli olur er meydanında herşey. Her ne kadar çekik gözlü olsada chevrolet cruze amerikandır. öle almanlar , japanlar kafa tutamaz boy ölçüşemez. biz zamanında geçmediysek büyüklerimize saygımızdandı. Ama bir yere kadar damarımıza basıldımı ışıklarda adama ıkı boy fark atarız öle abs, eds, ods, mobese de anlamayız....
İlgililere duyrulur....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
b.cengizin evinde toplanan arkadaşların dikkatine:
-sömestr tatili nedeniyle,cengizin yeğenleri gelecekmiş.bu hafta katılmak isteyen arkadaşlarım çamlığa gelebilirler.bilgilerinize.
Tabi tabi, biz gençleri pistde görmek isteriz, öyle gençlerin gazınada gelmeyiz.
Gelmek isteyen arkadaşlara duyrulur, Çamlıktaki hizmet kalitesi gittikce düşdüğünden ve memnuniyet derecesi bizi tatmin etmediğinden, çamlığın karşısında bulunan KAKTÜS de buluşmaya karar verdik( Fiyatlar Çamlıktan daha hesaplı) bilginize...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ulen adaşım sende bir tuhafsın haaaa hiç sabit yerimiz olmayacakmı yawwww göryomki mekan değişikliği iyimi olcek yani.
artık yeni mekanda bana nargile ısmarlarsın demiii yerm seni
kızı kolda fazerı yolda severim.
Teşekkürler gelmeye çalışacağım
herkese iyi akşamlar,pırtabilirsem akşam ordayım,
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın ADANA MT.
Bu akşam Kaktüs House ( Bu bahçeli olan yerin karşısında binanın altında) toplanma yeri olacak sanırım. Büyükler olur verirse. Eyyyyy büyükler ne diyorsunuz? (Not: Çamlık işin suyunu çıkarmıştı en son Kaktüs daha ucuz geldi bilginiz olsun)
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Günaydın millet
Akşam, nezih ortamda Kaktüste buluşmak üzere
Iyi günler arkadaşlar yine yağmurlu bir gün maşallah bu yıl durmadı mübarek çok severim yağmurlu havaları yağmurda benim işler olmadığından dolayı yatış yani
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)