herkese iyi geceler bugün ortalık çook sessiz,
adana mt den de kucak dolusu sevgiler ve selamlar osmaniyeye
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
selam arkadaşlar
aman kendinize iyi bakın, yakın zamanda iki yakınım küçük motorlarla kaza yaptı.aman dikkat edin
selamlar
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hepinize günaydın dostlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba abilerim kardeşlerim Adana Mt ye yeni üye oldum bundan sonra bende varım.. Sağlıcakla keyifle sürüşler
hoş geldin hsn01.
Merhaba arkadaşlar,
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
iyi akşamlar arkadaşlar... hsn01 arkadaşım hoşgeldin...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
İyi akşamlar. Hoş bulduk bahadirce.. Ben Hasan.. Motosiklet.net ve aranıza katılmaktan kıvanç duyarım
Iyi akşamlar millet yeni katılan yarışmacılara da başarılar dilerim
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
herkese iyi akşamlar dilerim,
hasan sende hoşgeldin.
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
İyi akşamlar herkese.. Hoşbulduk abi sağol
günaydın dostlar,akşama görüşmek üzere.
günaydın ...
buseneki grip ne yapıskan bir türlü bırakmıyor
kara murat benim FUAT KOŞAK
Herkese günaydın, hayırlı sabahlarr
herkese günaydın. bir sorum olacak arkadaşlar. sabah arabam çalışmadı. hava sıcaklığı 3 derece idi. güneşe çektim arabayı iterek. yarım saat bekledim yine aynı. marş basıyor, ama kavramıyor. bujiler yeni değişti. marş çok süratli basıyordu, ben biraz abartınca aküden yedim sanırım. yavaşlamıştı marş basışı. arabayı bıraktım otobüsle geldim iş yerine. sizce neden kaynaklanmış olabilir ?
Merhaba Bahadır abi bence sorunun ateşlemedendir diye düşünüyorum.. Bujiyi yeni değiştirdim diyorsun peki buji başlıklarını değiştirdinmi onları da değiştirmende fayda var.. Bir buji kablolarını kontrol et derim ben.. Araban benzinliyse benzin pompasında veyahut enjeksiyon sistemindede olabilir .. Akşam tekrar bir dene bizide bilgilendirmeyi unutma ..
teşekkürler hasan, akşam bi çaresine bakacaz artık. :c))
Rica ederim abi ne demek.. İnşallah büyük bir problemi yoktur arabanın
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)