Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    celikgürsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 A
    merhaba sevgili arkadaşlar.
    iyi hafta sonlar, iyi tatiller, iyi PTT ler.
    Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Kawasaki Vn 800
    herkeşe iyi akşamlar dilerim,
    bekir kardeş görmedim neyse tekrardan hoşgeldin ozaman

15 gün boyumca hava yağışlı ara ara sağnak bence çızıklı pijamalarınızı çoğaltın
    Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee

Motosikleti
    yamaha xt 660 r
    hoşbulduk teşekkür ederim abi bu ay yağmurlu gececek galiba bu gidişle ?

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bahadır ne yaptın verdinmi direksiyon sınavını ? herkese iyi hafta sonları. vıınnn, vııınnn

Motosikleti
    Kawasaki Vn 800
    herkese iyi pazarlar dilerim yusuf kimse vınlıyamadı malesef millet PTT yapıyor
    Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee

adanalı01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f 2013
    Iyi geceler arkadaşlar millet ptt yapmaktan nt bile giremiyor
    köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    yeni bir haftaya merhaba dostlar,hepinize günaydın.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

bahadirce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu anda motorsuz...
    Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar herkese...
    Yusuf kardeşim dün girdim direksiyon sınavına sağnak yağış altında. Sınavdan önce şöyle bi bindim motora, baktım bisiklet gibi sadece pedal çevirmiyosun :c)) zaten vites değiştirmeden tamamladık sınavı. yaklaşık olarak 20 sn.'de benim motor ehliyeti alabileceğime kanaat getirdiler.
    Yasal olarak herşey tamam yani. Şimdi sürüş işini geliştirmem lazım. Hedefim bahar aylarında şu pazar mümkün olduğunca etkinliklerinde yer alabilmek.
    AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...

efendy_iso - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1_8
    uzun zamandan sonra buldum yine motosiklet net yolunu ama bu sefer hayırlı bir iş için ) 14 ocak 2012 cumartesi günü saat 19:00 da baraj yolu 4,5 durakta rüya müzikhol de nişanım var,abilerim ablalarım kardeşlerim arkadaşlarım herkesi bu mutlu günümüzde aramızda görmekten mutluluk duyarım,sevgiler saygılar )
    [I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]

Motosikleti
    Alıntı bahadirce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dün girdim direksiyon sınavına s
    hadi hayırlı olsun.

Alıntı efendy_iso adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    14 ocak 2012 cumartesi günü saat 19:00 da baraj yolu 4,5 durakta rüya müzikhol de nişanım var,abilerim ablalarım kardeşlerim arkadaşlarım herkesi bu mutlu günümüzde aramızda görmekten mutluluk duyarım,sevgiler saygılar )
    sana da hayırlı olsun isocuğum,ALLAH tamamına erdirsin kardeş.

Şu an 6 kullanıcı var. (5 üye ve 1 konuk)

adanalı
    efendy_iso+
    fuatbmw01+
    bahadirce
    fazerr+

maşallah maşallah.

ethemhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxx
    Gunaydın Adana MT Hayırlı İşler Hayırlı Haftalar
    Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.

Motosikleti
    Şu anda motorsuz...
    Arkadaşlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Bir mükellefim küba motor bayiliği yapıyor. 2012 modeller geliyor bu ay ve ben de almayı planlıyorum. www.kubamotor.com sitesine bir girebilirseniz, oradan almayı düşünüp de arada kaldığım 2 motor var.
    Birincisi touring modellerin içerisinde en sağ üst KB150-25 Ortalama fiyat = 2.500 TL
    İkincisi Chopper modellerin içinde tek bir model var zaten Superligh Ortalama fiyat = 4.500 TL

Az çok motor sürme yeteneğimi (!) biliyorsunuz. Fiyat olarak nasıl piyasadaki gerek diğer markalara göre. Sürüş konusunda Chopper beni zorlar mı, yoksa daha mı rahat ettirir. Eğer siz olsaydınız hangisini alırdınız. Fiyat olarak iki katı fark var, ama Chopper modeli çok beğendiğim için kasabilirim biraz. Bir iki yorum alabilirsem sizden çok sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------

Bir cümle yazarken yazacağım şey konusunda fikrim değişince cümlenin hazırda yazdığım kısımlarını değiştirmeyi unutuyorum.
    O yüzden cümle düşüklüklerini görmezden geliniz. :c))

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------

KB150-25 dediğim model tip olarak kanuni seyhan 250'lerle aynı. Polis'ler kullanıyor. :c))

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    uzun zamandan sonra buldum yine motosiklet net yolunu ama bu sefer hayırlı bir iş için ) 14 ocak 2012 cumartesi günü saat 19:00 da baraj yolu 4,5 durakta rüya müzikhol de nişanım var,abilerim ablalarım kardeşlerim arkadaşlarım herkesi bu mutlu günümüzde aramızda görmekten mutluluk duyarım,sevgiler saygılar )
    hayırlı olsun babacan...

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:10 ----------

Arkadaşlar sizden bir konuda fikir almak istiyorum. Bir mükellefim küba motor bayiliği yapıyor. 2012 modeller geliyor bu ay ve ben de almayı planlıyorum. www.kubamotor.com sitesine bir girebilirseniz, oradan almayı düşünüp de arada kaldığım 2 motor var.
    Birincisi touring modellerin içerisinde en sağ üst KB150-25 Ortalama fiyat = 2.500 TL
    İkincisi Chopper modellerin içinde tek bir model var zaten Superligh Ortalama fiyat = 4.500 TL

Az çok motor sürme yeteneğimi (!) biliyorsunuz. Fiyat olarak nasıl piyasadaki gerek diğer markalara göre. Sürüş konusunda Chopper beni zorlar mı, yoksa daha mı rahat ettirir. Eğer siz olsaydınız hangisini alırdınız. Fiyat olarak iki katı fark var, ama Chopper modeli çok beğendiğim için kasabilirim biraz. Bir iki yorum alabilirsem sizden çok sevinirim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:51 ----------

Bir cümle yazarken yazacağım şey konusunda fikrim değişince cümlenin hazırda yazdığım kısımlarını değiştirmeyi unutuyorum.
    O yüzden cümle düşüklüklerini görmezden geliniz. :c))

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:54 ----------

KB150-25 dediğim model tip olarak kanuni seyhan 250'lerle aynı. Polis'ler kullanıyor. :c))
    boşver kubayı filan alacağın mal seni uzun bir süre idare edebilmeli ve sattığın zaman zarar etmemelisin...

1. honda cbf 150 2011
    2. tvs apache 150rtr 2011

ben olsam ikisi arasında tercih yapardım... hem binimi rahat, hem parça bol, 2. elide kuvvetli... Tabi bu benim düşüncem

Motosikleti
    Şu anda motorsuz...
    chopper tarzı düşünüyorum. ikinci el almak gibi bir riske girmek istemiyorum, iyi bir chopper motorun fiyatı da bayaa uçuk. Sıfır olsun fiyatı makul olsun, chopper olsun. Satın alacağım yer benim 10 küsür yıllık mükellefim. Bu şekilde olması beni daha bir rahatlatıyor açıkcası. Alacağım fiyat da geliş fiyatı olacak bu arada. :c))
    Daha yeni modeller de gelmedi, gelseydi bikaç foto çekip buraya da koymayı planlıyorum. Bu arada buraya resim ekleyemiyorum, sadece url mi yazarak yükleme yapabiliyoruz?

Motosikleti

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Merhaba dostlar,
    Hayırlı haftalar diliyorum.

Bora başkanım,
    Muzaffer ağayla sizin ayar ve PTT işinizin şekli değişti gibime geliyor.
    Muhabbet farklı mecralaramı gidiyor, banamı öyle geliyor.?

---------- Post added at 15:06 ---------- Previous post was at 15:04 ----------

İsmail,
    Öncelikle hayatta olmana sevindim.
    Allah tamamına erdirsin. Hayırlı olsun.

---------- Post added at 15:08 ---------- Previous post was at 15:06 ----------

Günaydın arkadaşlar, iyi haftalar herkese...
    Yusuf kardeşim dün girdim direksiyon sınavına sağnak yağış altında. Sınavdan önce şöyle bi bindim motora, baktım bisiklet gibi sadece pedal çevirmiyosun :c)) zaten vites değiştirmeden tamamladık sınavı. yaklaşık olarak 20 sn.'de benim motor ehliyeti alabileceğime kanaat getirdiler.
    Yasal olarak herşey tamam yani. Şimdi sürüş işini geliştirmem lazım. Hedefim bahar aylarında şu pazar mümkün olduğunca etkinliklerinde yer alabilmek.
    Hadi hayırlı olsun.
    Kazasız sürüşler diliyorum.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

Motosikleti
    Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bora başkanım,
    Muzaffer ağayla sizin ayar ve PTT işinizin şekli değişti gibime geliyor.
    Muhabbet farklı mecralaramı gidiyor, banamı öyle geliyor.?
    şuanda sezon dolayısı ile kardeşim sinek avlama vaziyetleri olduğu için kendine mavra arıyor.

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şuanda sezon dolayısı ile kardeşim sinek avlama vaziyetleri olduğu için kendine mavra arıyor.
    utanmaz seni başkası yazınca cevabın hazır.bize gelince zurnanın son deliği oluyor.ayıptır günahtır başkanım
    İSOCUĞUM tebrik ederim darısı düğününe işşallah.kucak dolusu sevgilerimi sunuyorum
    kızı kolda fazerı yolda severim.

Motosikleti
    Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    utanmaz seni başkası yazınca cevabın hazır.bize gelince zurnanın son deliği oluyor.ayıptır günahtır başkanım
    hiç olurmu,eski dostum,yol arkadaşım.

Motosikleti
    Kawasaki Vn 800
    herkese iyi akşamlar dilerim, bahadırce jönyusufa katılıyorum..
    nan iso hayrırlı olsun yeğen allah tamamına erdirsin senin adına sevindirik oldum valla

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 57 kullanıcı var. (0 üye ve 57 misafir)

Bu Konudaki Etiketler