BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Arkadaslar, havalarin soguk gitmesi ile birlikte geziler sekteye ugradi (ozellikle de benim gibi tatli su motorculari acisindan), ama bari bulusmalari yogunlastirsak, biraraya gelip sohbet etsek. Hem Birkan'in ilk adimi atip baslattigi fakat askere gitmesiyle yarim kalan olusumun da heyecana-harekete ihtiyaci var. Sahsen Anil'in bahsini ettigi gelecek haftaki bulusmaya katilmaya can atiyorum, umarim firsat bulurum.
Su "Ozel Mesaj" hadisesine de bir son versek diyorum, gorunuse gore bazi arkadaslarimiz bu olaya fena takmis ve bozulmus durumda. Cocuk gibi davranmaya gerek (sozum her iki tarafa da). Internetin bize sundugu iletisim imkanini rahatca kullanmaliyiz. Bu forum ve altbasliklari tum uyelere acik, ve bunu ozellestirmemiz dogru degil. Hem buraya duyuru yap, hem de sonra "detaylari ozel olarak verecegim" de, tabii ki kimilerini kiracaktir, yeni uyeler gibilerini de sasirtacaktir.
"Yeni Uye" deyince, foruma ilk defa yaziyor gibi gorunebilirim, ama bu gruptaki bir cok arkadasimiz beni tanir. Cok fazla yazi yazmadan fiilen tanismaktir amacim. Ozel mesaj veya genel duyuru lazim degil, bir sekilde gezilerden ve olaylardan haberim oluyor. Bu aktivitelere ne kadar katildigin, burada ne kadar ve nasil kendini gosterdigine gore zaten senin yerin her zaman ayriliyor.
Daha coook yazmak isterim, ancak "bu kimdir ki boyle icimizi bayiltiyor" denmesin, vakitler alinmasin, kimseler bozulmasin.
Sevgiyle kalin, 2Tekerli kalin...
süper yazmışsın murat abii yaa
efendy_iso pazar günü ne yapıyoruz?
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Öncelikle bütün herkese selamlar.Sizlerle görüşmeyi,beraber yola çıkmayı ve 2 teker üzerinde özgür oldugumu hissetmeyi çok özledim.Sizlerle beraber 1 adım attık ama işten güçten ileriye götürmeye fırsat kalmıyor galiba sorun degil gönüllerin bir oldugunu bilmek yetiyor.Önümüz bahar benimde 4 ayım kaldı geldigimde sezonu beraber açarız inşallah (tabi motor alabilirsem)
Adanadaki bütün arkadaşlarıma selamlar.Herkesi tek tek öpüyorum.Kendinize iyi bakın,ALLAH kaza bela vermesin...
Born To Be wild,Live to Ride...
aaaaaaaa birkan naabersin yaa nnası gidiyo askerlik sen bizi boşver yaw sen kendinden bahset
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)