Herkese iyi akşamlar 2011 in son akşamından,2012 nin tüm Türkiyeye sağlık,mutluluk,huzur ve bol paralı günler getirmesi temennisi ile nice mutlu yıllar dostlar
Herkese iyi akşamlar 2011 in son akşamından,2012 nin tüm Türkiyeye sağlık,mutluluk,huzur ve bol paralı günler getirmesi temennisi ile nice mutlu yıllar dostlar
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
nice yıllara sağlık, mutluluk, huzur içinde olsun arkadaşlar
selamlar )
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
herkeze hayırlı ve mutlu bir yıl dilerim arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum sayılır .
kısaca kendimden bahsetmek gerekirse ismim bekir motor sevdasına tam olarak 2008 de tutuldum ama 2010 un mayıs ayında kawasaki er 6n i alarak alevlenmeye başladı bu tutku ardından yamaha xt 125x daha sonra transalp xl 700 kullandım şuanda kullandığım motor yamaha xt 660r herkeze kazasız belasız sürüşler))))
Yeni yılın ilk mesai gününde herkese günaydın.
Yeni yılın tüm arkadaşlarıma ve insanlara hayırlara vesile olmasını temenni ederim.
Bekir bey aramıza hoş geldin.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
yeni bir yıla merhaba dostlarım.
Bekir kardeş hoş geldiniz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın sevgili türkiyemmmmm.herkese hayırlı yıllar dilerim.herşey gönlünüzce olsun.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Herkese Gunaydın... Yenı yılın ilk iş günü herkese kolay gelsinn
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Adana mt ye selamlar hayırlı haftalar hayırlı işler arkadaşlar bekir bey hoşgeldiniz aramıza inşallah katılımcı bir üye olursunuz
hoşbulduk teşekkür ederim herkese yakın zamanlarda bi etkinlik varmı acaba ?
evet ya. Şöyle güzel bir sucuk partisi, mangal, köfte , tavuk ne güzel olurdu dimi
Etkinlik derken gezi olarak bir program gözükmüyor malumunuz biraz havalar soğuk olduğu için millet ptt yapmayı tercih ediyor ama çarşamba günleri toplantılarımız oluyor onlara katılabilirsiniz belki bu hafta çarşamba günü bir gezi organizasyonu olabilir ama detaylı bilgiyi başkanımız bora bey verecektir
bakıyorum iki hafta evde PTT yapınca kurtlandınız.
detaylı bir bilgi:çarşamba günü haftanın 3. günü ve hafta ortası oluyor,hemde herkes çalışıyor.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
abicim bu ptt nedir? ???
postane telefon telgıraf= yatışşşşş
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın ADANA MT.nin PTT sever motorcuları.
günaydın adana mt, bu arada bir uyarıda bulunim :
dün akşam 4 motor (fazer,ninja 250r,600 RR,er 6 n ) akşam saat 9 sularında şehir içinde 1-2 saat turladık,fakat tüm motorcu arkadaşlarımın dikkat etmesini isterimki menderesten s.demirele çıkarken : kavşaktan mezarlığa doğru çıkarken yolun 50. metresinde (yaklaşık) yolun sağ şerit tarafına yola ya yağ dökülmüş yada buzlanma olmuştu 3 motor arka arkaya üçümüzde devriliyoduk Allah korudu,motor resmen altımdan gitti anlamadım nasıl oldu ilk defa böyle bişey yaşadım,hızım en fazla 30 civarıydı,önümdeki iki motorda topladı bende zor toparladım (arkamdakini uyaracak vaktim yok çünkü 2-3 saniyelik bir olay) ve hemen arkama döndüm 600rr ı kullanan arkadaşa baktım olayı en azından görmek istedim ama 600rr lı arkadaşım hiç birşey hissetmemiş,sonuç olarak o yoldan geçecek arkadaşlar dikkatli olsunlar,
bir diyer dikkat : T.özaldaki eyvan kebaptan iller bankasına giderken petrole varmadan kavşak çalışması var gece gece bir baadirede orda atlattım ama tabi oda benim hatam çok hızlıydım... o çalışmadan haberi olmayan arkadaşlar orayada dikkat edin derim...
Her asker yeşil bereli olamaz
Bende varım arkadaşlar. Bana da bir yer açın bakiiiiimm
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:41 ----------
Yaw bana da bir yer açın bakiiimmm. Benim neyim eksik ?
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)