Günaydın Adana MT.. Güzelliklerle dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle
Günaydın Adana MT.. Güzelliklerle dolu bir gün geçirmeniz dileğiyle
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydınlar hayırlı günler ...
Her asker yeşil bereli olamaz
herkese iyi akşamlar dilerim
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Iyı geceler dostlar,
Allah neşenizi bozmasın.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın millet.
herkeşe iyi geceler dilerim,
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Günayıdın Arkadaşlar.
Herkese Hayırlı Cumalar olsun.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
hadi bakalım bir cuma daha geldi.öyleyse hayırlı cumalar diyelim.
Cümleten Hayırlı Cumalar...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hey gidi eski günler. hiç unutmam o zaman motorum var boyle foruma girip yaldır yaldır yazıyorum milletle muhabbet felan. ama şimdi akıllandım. bakın arkadaşlar iki tekere güven olmaz. siz düzgün sürersiniz başkası gelir size şeeder. sora canınız yanar ne ole otobanda motobanda basıyorlar öyle sesli egzostlar felan. aman bırakın şu işi artık piskilete geçin sizde benim gibi hem az yakıyor hem yavaş gidiyor. bir beygir zaten mis gibi. benden size tavsiye dikkat edin kendinize....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
herkeşe iyi akşamlar hayırlı cumartesiler dilerim,burak sattınmı motırı yoksam pislete binin falan demişim,motorculuk ibnelik gibi bişey koltuğa oturdunmu bidaha bırakasın gelmiyor,oturdukça daha çok zevk alıyorsun,ben bugün yağmurda işe gittim geldim çook keyifliydi hadi piskiletle yağmurda gitte görüm pisletinin şeyisini
bol yağmurlu bir hafta sonu olacak.iyi PTT ler dostlar.
yağmurlu havada motora binmek başka bir zevk ya :D lastiklerde kaydımı yan, yan gidiyon valla
iyi geceler mt
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)