Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    hey gidi günler heeeeey.bi de şimdi bak......
    ha bide kurt kocayınca......
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    demirgursel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    VAY BEEEEEEEEEEEE

çok sağolasın Muzaffer duygulandırdın vallahi, çok teşekkür ederim
    güzel geziyorduk, resimlere bakınca uçtum gittim hayale gerçekten çok güzel aile ortamımız vardı, hayat koşturmacasına kaptırdık gittik.tekrar uğraşıp ortamı kurmak lazım.kendi adıma birde şu olta sevdasını bırakabilsem, ilk geri dönen ben olacam Allah cümlenizin yolunu açık etsin, emek vermişsin bu resimleri bulup çıkarmışsın çok teşekkür ederim iyiki varsın
    sıkıysa yakala HAYALBUYSA

adanalı01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f 2013
    Heyt be yürü muzaffer abim benim kim tutar seni sen sitemize teşrif ettin bir canlılık bir huzur bir neşe bir mutluluk geldi Allah senden razı olsun Allah seni başımızdan eksik etmesin senin bu pozitif enerjin bizi hayata bağlıyor canım abim abi bu başkanlık seçiminde sonuna kadar senin arkandayım senin gibi başkanı nerden bulacağız en büyük başkan bizim başkaneski başkanım kusura bakma seni de çok seviyoruz ama yeni adaylarımızın da önünü açmak lazım değil mi fazer nick li üyebakın görüyonuzmu ben SİTEYE GİRİNCE nasıl ortalık şenleniyor.ben yıl sonu yapılacak seçimde BAŞKANLIĞA adaylığımı KOYACAĞIM EN BÜYÜK BAŞKAN ben olacağım[/QUOTE]

Motosikleti
    Hayabusa
    Tüm arkadaşlara iyi akşamlar pazar günü Muzaffer kardeşimin Boğsak'a yapacağı geziye bende eşimle araba veya motosiklet belli değil katılacam ,ancak sayın Bora başkan'ında katılmasını arzu ediyorum kapızlı festivalinde olduğu gibi gidiş saati ,ve katılımcı isimleri yazılırsa memnun oluruz.

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Merhaba dostlar,
    Güneşli bir hafta sonuna merhaba,

Bu gün sabah İsmail ustanın ziyareti sonrası gram gram tartan Gürsel kardeşimin oraya geçip, sizlerle iletişim kurmaya çalışacağım.
    Çıkacak sayıya göre sucuk ziyafetimizin malzemelerini buradan temin etmek için planlama yapmaya gayret edeceğim. Muhtemelen Mersin Gözne sapağındaki bir piknikalanını yada Boğsak kamp alanını hedeflemeyi planlıyoruz. Ancak toplu bir gezi olacaksa Bora başkanım olmalı diye düşünüyorum. Bu nedenle planlamasını bu ruta göre yapmasını rica ediyorum.

Bora Başkanım,
    Ayrıca yeni başkan adayları adı altında çıkan seslere kulak asmamanı rica ediyorum.
    Muzzafer (Fazerr) Kardeşimiz gönüllerimizin bir köşesinde ayrı bir gurubun başkanı olarak yer alıyor. Diğer Adana Mt üyesi arkadaşlarımda bana hak verecektir ki, bizim gurubumuz genelde erkek üyelerden oluşuyor. Bu nedenle bu gurubun üzerinde otorite kurmak biraz zor. En azından belli aralıklarla da olsa bıyık bırakıp, yakın çevren (Hatta en yakın) üzerindeki otoriteni guruba gösterek örnek teşkiletmelisin. Aksi takdirde bir abimizin (Tekfen Mesut) dediği gibi motor gurubu değil Beyaz kelebekler gurubu oluruz. Sonuç olarak tahriklere kapılmayıp, metanetini korumanı rica ediyorum.

HEP BİRLİKTE KEYİFLİ BİR HAFTA SONU OLMASI DİLEĞİ İLE,
    SEVGİ VE SAYGI İLE KALIN.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

Motosikleti
    günaydın ADANA MT. yeni başkan adayını destekleyen motorcuları.her ne kadar,yazılan bu destek yazılarının GÜDÜMLÜ oluşunu bilsemde,dün iş yerimde epey tebessüm etmemi sağladılar.malum arkadaşımızın popüler olma gayretini anlıyor ama desteklemiyorum.kendisinin eski namıyla SAKAL,yeni namıyla ELİNDE GRES BEKLEYEN bir kişi olması nedeniyle,ne kadar yakın olmanız gerektiğini bir kez daha düşünün derim.yusuf kardeşim,gerekli planlamayı yapıp,(hiçbir zaman uyulmayan)hareket saatini bildirecektir.yarın görüşmek üzere.

mfk321 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere
    Alıntı celikgürsel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abim senin bu çadır merakına bir anlam veremiyorum.
    İstiyorsan sana bir çadır alalım. Birazda kıl ayarla, istediğin yere kur bak keyfine.
    Kusura bakma ben Yusuf abime takılacağım.[COLOR="Silver"]
    öldürdün beni gürsel abi. öldürdün.

---------- Post added at 12:20 ---------- Previous post was at 12:17 ----------

fazerr muzaffer abim nereye gidiyorsa benim yerim orasıdır. ona sevgim ve saygım her daim olacaktır. sanılmasın ki 1150 rt im onda ve satılsın diye yağ çekiyorum. asla olmadı, olmayacak.

Motosikleti
    DUYURU
    arkadaşlar,alınan karar gereği,yarın ki plan şöyle;
    otobandan gidilip,KUYULUK çıkışından çıkılacak ve KUYULUK PİKNİK ALANI na gidilecek.sucuklar buradan alınacak,ekmek ve içecekler oradan temin edilecek.
    bildiğim katılımcılar:
    1-ben,
    2-yusuf ve eşi,
    3-k.muzaffer ve eşi,
    4-b.muzaffer ve eşi,
    5-gürsel ve eşi,
    6-serhat,
    7-mustafa abi ve eşi,
    8-turgay abi (belki),
    9-eray (belki),
    10-fatih (belki),
    11-mümin,
    12-(diş)ali,
    13-ceyhan mustafa,
    14-emre,
    15-
    gelecek olan arkadaşlarım,lütfen kendilerini eklesinler yada haber versinler.

buluşma yeri:mola tesisleri
    buluşma saati:9.00
    kesin hareket saati:9.30
    bilgilerinize

adanalı01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f 2013
    Bende gelecem kısmet olursa 15 muttalip
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    DUYURU
    arkadaşlar,alınan karar gereği,yarın ki plan şöyle;
    otobandan gidilip,KUYULUK çıkışından çıkılacak ve KUYULUK PİKNİK ALANI na gidilecek.sucuklar buradan alınacak,ekmek ve içecekler oradan temin edilecek.
    bildiğim katılımcılar:
    1-ben,
    2-yusuf ve eşi,
    3-k.muzaffer ve eşi,
    4-b.muzaffer ve eşi,
    5-gürsel ve eşi,
    6-serhat,
    7-mustafa abi ve eşi,
    8-turgay abi (belki),
    9-eray (belki),
    10-fatih (belki),
    11-mümin,
    12-(diş)ali,
    13-ceyhan mustafa,
    14-emre,
    15-
    gelecek olan arkadaşlarım,lütfen kendilerini eklesinler yada haber versinler.

buluşma yeri:mola tesisleri
    buluşma saati:9.00
    kesin hareket saati:9.30
    bilgilerinize
    köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.

Motosikleti
    Hayabusa
    Tüm arkadaşlara iyi akşamlar, Geziye ben ve eşim araçla katılacam . Timur Hayabusa ile Alperde belki katılacak.

mfk321 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere
    ben malesef gelemeyeceğim. herkese selam ederim.

Motosikleti
    Kawasaki Vn 800
    herkese iyi pazarlar bol eğlenceli kahkahalı geziler dilerim,sağ salim gidin

adanayı ben beklerim gözünüz arkada kalmasın..
    Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee

Motosikleti
    Piyade
    Güneşli bir Pazar sabahına Merhaba.
    Hava güzel görünüyor.
    Haydi demir atları hazırlayın.
    Saat 09.00 da molada görüşmek üzere.

Fatih hocam,
    Gelsen iyi olurdu. Sağlıkolsun.

Motosikleti
    arkadaşlar,gezimiz,yusuf kardeşim ve eşi,yeni garajlar civarında bir aracın dokunması sonucu ufak bir kaza geçirdikleri için daha sonraya ertelendi.kendilerinde ufak tefek şeylerin haricinde çok şükür birşey yok.yusuf kardeşime,eşine ve ADANA MT.ye geçmiş olsun diyorum.

LASTROMANTIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    geçmiş olsun . umarım ciddi birşey yoktur...
    PULSAR NS 200

ethemhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxx
    Geçmiş olsun Baba umarım ciddi bişi yoktur. Ufak tefek çizikler konusuna pek inandığım söylenemez...
    Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.

Motosikleti
    Piyade
    Merhaba arkadaşlar,
    Bu gün sabah keyif ile başladığım gezi programı hareket ettikten 20 dakika sonra tatsız bir kaza ile son buldu. Dikkatsiz ve dalgın bir sürücünün yapmış olduğu hata eşim ve benim küçük derecedeki sıkıntılarımıza neden oldu. Allah'a şükür daha büyük sıkıntılara ve yaralanmalara neden olabilirdi.
    Ancak bu gün yaşadıklarım bana bir şeyi gösterdi;
    Adana Mt. olarak arkadaşlığımız ve dayanışmamızın sadece hafta sonu gezileri ile sınırlı ve yüzeysel bir motor sever gurubu olmadığını öğrendim.
    Bu gün kaza anında beni ve eşimi her anlamda destekleyen ve varlıklarını yanımızda hissettiren, sonrasında telefon ile sevgi ve geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen tüm Adana Mt. dostlarıma teşekkürler. Allah hepimizi kaza ve beladan korusun.
    Bu gün bu kazayı fiziki olarak hafif atlatmamızın en büyük dayanağı ful korumalı olmamızdır. Tüm dostlarıma ve motor kullanıcılarına gerekli korumalarını kullanmalarını bir kerede daha hatırlatır, canlarının herşey den daha kıymetli olduğunu unutmamalarını rica ediyorum.
    Sevgi ve saygıyla kalın.

celikgürsel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 1000 A
    Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,
    Bu gün sabah keyif ile başladığım gezi programı hareket ettikten 20 dakika sonra tatsız bir kaza ile son buldu. Dikkatsiz ve dalgın bir sürücünün yapmış olduğu hata eşim ve benim küçük derecedeki sıkıntılarımıza neden oldu. Allah'a şükür daha büyük sıkıntılara ve yaralanmalara neden olabilirdi.
    Ancak bu gün yaşadıklarım bana bir şeyi gösterdi;
    Adana Mt. olarak arkadaşlığımız ve dayanışmamızın sadece hafta sonu gezileri ile sınırlı ve yüzeysel bir motor sever gurubu olmadığını öğrendim.
    Bu gün kaza anında beni ve eşimi her anlamda destekleyen ve varlıklarını yanımızda hissettiren, sonrasında telefon ile sevgi ve geçmiş olsun dileklerini esirgemeyen tüm Adana Mt. dostlarıma teşekkürler. Allah hepimizi kaza ve beladan korusun.
    Bu gün bu kazayı fiziki olarak hafif atlatmamızın en büyük dayanağı ful korumalı olmamızdır. Tüm dostlarıma ve motor kullanıcılarına gerekli korumalarını kullanmalarını bir kerede daha hatırlatır, canlarının herşey den daha kıymetli olduğunu unutmamalarını rica ediyorum.
    Sevgi ve saygıyla kalın.

Yusuf abiciğim kaza haberini duyunca hepimiz şok olduk ve çok korktuk. aber acele hemen arkadaşlarla toplanıp geldik.
    allaha çok şükür seni ve sergül yengeyi fazla birşey olmayıp sağlıklı bir şekilde görünce rahat bir nefes aldık.
    çok büyük geçmiş olsun, inşallah bu son olur, allah birdaha böyle bir şey göstermesin.

Tüm dostlarımı allah kazadan beladan korusun.
    Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!

Motosikleti
    günaydın,iyi haftalar dostlarım.

Motosikleti
    BMW 1150 GS
    Günaydın arkadaşlar.
    Herkese hayırlı işler bol kazançlı haftalar olsun inşallah.
    Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
    Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)

Bu Konudaki Etiketler