cekebilsek zaten şimdiye izliyo olurdunuz dostum hemide gişe rekorları kırardık adı bilem hazır motorcular vadisi adana
laaa get hem baş rol oynuyacan hem öpüşmeyecen ben olsam sana baş degil son rolü verirdim.. seti toplama görevi mesele ,markette zaten akşama kadar ortalıgı topluyon alışkınsındır zorlanmadan oynarsın bu rolü kankiii pakkalcuu
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
öpüşme meraklısı iso öpüşmiicek mi
hahaha
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
slm sizlerden bi rica zs125gy kros mt.yedek parçalarının adanadaki merkezinin netadresini veya parçalarını bulacagım bir adres verebilirmisiniz (kaskınız eksik olmasın )
Gerçi bize milliyetçi derler.Ama,biz öyle milliyetçileriz ki,işbirliği eden bütün milletlere hürmet ve riayet ederiz.Onların milliyetlerinin bütün icaplarını tanırız.Bizim milliyetçiliğimiz herhalde hodbince ve mağrurca bir milliyetçilik değildir.[COLOR="Red"]M.K.ATATÜRK[/COLOR]
selmın aleyküm millet
yahuu bişr askere gittik artık dönüyoz hiç faaliyet yapılmıyo mu bu adana da???
ya da işler deiştimiiii
leydi iz centilemınıs ,pazar günü toplanıp bi çatalanda sıkma yiyelim diyoruz,katılmak isteyenler yada müsait olanlar lütfen kendilerini belli ederlerse sevinirizz ,şimdilik ben(ferdayı demeye gerenk yok kanımca ) +latif06+gelmek isteyen herkes, hadi toplanalım muhabbet edelim, iki lafın belini kıralımmm+bu ltf sıfır altıya velcam de törkey partisidir SAYGILARRRRRRRRRR
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
ben gelirdim ama osmaniyede bi planımız var iskenderun arabacılar motorcular toplanacaklar sizde toplanın gelin osmaniyeye burda takılırız gelmek isteyen toplantı saati 11:00 beklerim herkesi
iso ben sana yazma üçümüs gideris dediim nooooldu kimse gelmiooo
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
takılın gençler bu arada önümdeki hafta çarşamba günü bir toplantı yapalım arkadaşlar Hasan abiyle konuşup mekanı ayarlar herkezi haberdar ederiz nede olsa 2-3 haftadır görüşemiyoruz
benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
feel the fear and do it anyway ::deliir::
iso gelin işte buraya güzel olacak saat 11:00 gibi başlayacak gelin
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)