Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Merhaba dostlar,
Son dönemdeki iş yoğunluğum ve merkezden gelen misafirlerin sık trafiği nedeni ile siteye girme fırsatım olmadı.
Bu hafta sonu hava müsait olur, Rabbim' de müsaade ederse eşim ile beraber bir gezi planlıyorum.
Öneri rutumu ve çıkış saatimi Cumartesi günü sitede paylaşırım. Rutu ve programı beğenen ve dileyen eşlik edebilir, memnun olurum.
Esenkalın.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bence yağmur yağacak gitmeyin siz geziye boşverin
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
ßende sizinle birlikte takılmak is terdim ama sizin motorsikletlerinizın dumanını yer bızım motorlar size yetişemeyiz
Günaydın Dostlar.
Herkese Hayırlı işler Bol güneşler.
Hadi planlar çıksın ortaya nereye gidiyok.
günaydııııın.arkadaşlar,bir önerim var,ceyhanlı ahmet arkadaşımız geçenlerde,karaisalı/kızıldağ yolunda DOKUZOLUK diye bir yere gitmiş,resimlerini gördüm,kayalar arasından şarıl şarıl akan sular ve güzel bir tesis var.sanırım göreniniz yok.ne dersiniz?
yapmayın,etmeyin,yazıktır,çocuğun oralarda soğuktan ...ü donuyor,siz gezide gezi,olmaz ki.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
gunaydın
hayırlı cumalar
kusura bakmayın bu yogunlukda.
kara murat benim FUAT KOŞAK
sevgili dostum BAKIYORUM işine geldimi pabuç gibi laf ağzında senin gezi planına turppppp sıkim.bende bu gezi planına varım fakat seninle değilll.bende gezi organizasyonu yapıyor ve sizleri YÖRÜK ÇADIRI na davet ediyorum katılım süperr gelene gelme demem gelmeyene küüü.....r ederim.beni seven benle gelirrr.koluman adaşım benle GELMEK ZORUNDA altarnatifi yok MEJBUREN yusuf kardeşim ve tekfen mesut gelecek okadarrr. haydin millet beni İZLEMEYE DEVAM.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Hayırlı cumalar arkadaşlar bence biraz uzun yol olsun da nasıl olursa olsun (otoban olursa ve sahil kenarı bir yerler olursa da memnun olurum yani) biraz yol yapalım motorların aküsü ölecekdura dura
o zaman muzaffer abi bizide diskoya götür
PULSAR NS 200
UIIIIIIIIII benim hakkımda niye böle konuşuyon adaşım
Adaşım ben kararsızım, bana kim pazar günkü masraflarımı karşılarsa onun rotasında yol alacam ama gönlük sucuklu mangal keyfinden yana. Artık lokantalardan biraz uzak durup kendi emeğimizle yiyip içmek istiyorum
Haa bu arada yusuf abi tüm masraflarımı karşılayacağını söyle o nedenle onunla gidiyorum haberin olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
memnuniyetle
ulen zaten yusuf denilen zat benimle geliyorozamn geldiğinde sana kılı göstereyimmm
.
bak adaşım benim tekerimi attırmazaten benim organisazyanım dogruluğunda yusuf organize oldu siboplarrrr bakın görüyonuzmu ben SİTEYE GİRİNCE nasıl ortalık şenleniyor.ben yıl sonu yapılacak seçimde BAŞKANLIĞA adaylığımı KOYACAĞIM EN BÜYÜK BAŞKAN ben olacağım
kızı kolda fazerı yolda severim.
Sevgili Muzaffer abim doğru son iki gün siteye girdin siteye renk geldi valla.Ben pazar günü her ne kadar bora abilerle takılacak olsamda yinede molada fikir değiştirebilirim.Gerçeken gönlümüzün başkanı zaten sensin bu güne kadar ne zaman gezi organizasyonu yapsan renkli geçmiştir.Senin izindeyiz abim.Yıl sonunda başkanlık için tercih yapmam gereken kişi varsa oda sensin.
Size biraz nostalji yaşatim... , nerdeeeeeee şimdi bu arkadaşlar...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)