İyi tatiller herkese ...
İyi tatiller herkese ...
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
Merhaba dostlar,
Hayırlı akşamlar,
yarın mesaisi olmayanlara şimdiden iyi tatiller.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkese iyi akşamlar,hayırlı cumalar banada iyi tatiller dermişim
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
İş yerinden bir günaydın daha,
Bütçe çalışmaları nedeni ile ful mesai var.
Tatil olan tüm dostlara selamlar,
Herkese hayırlıgeceler dilerim…..
Haberi bi hayli erken veriyoruz ama hiç vermemekten iyidir dedim
20 kasım Pazar günü Thk Adana Sportif Havacılık tarafından kabasakal mevkinde organize edilen ''YAMAÇPARAŞÜTÜ HEDEF'' yarışmasına’Yarışma hakemliğini kendisinin yürütecegi, THK Yüreğir genç kanatlar başkanlığında görevli ve aynı zamanda motosikletçi olan kardeşimiz Mert Tuna ( kawasaki er5’i olan ) tarafından davetlisiniz
( Arkadaşlar, Uçuşun yapılacağı yer rüzgarlı tepe olarak bilinen, batı yönüne dogru giderken, kabasakal mezarlığını geçince sol taraftaki petrolün karşısındaki yoldan gidilen tepe çıkışındadır ) Yarın Allah’tan bir mani çıkmaz ise bende orda olmaya çalışacağım…. Sabah saat 7'den muhtemelen öğlen sonu 4' kadar falan sürecegi ihtimalindeyim.
Tekrardan iyigeceler dilerim…
Merhaba dostlar,
Güzel bir Pazar günü geçirmeniz dileği ile.
Gezen arkadaşlarım varsa keyifli sürüşler.
Emre kardşim ne kadar erken bir organizasyon. Köye geldim daha yeni gördüm msjnı yine de tşk.
herkese iyi akşamlar tatil bitti mesaiye devam
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
arkadaşlar en iyi akşamlar bugün cok güzel bir gündü bol güneşli ama biz yada şahsen ben ptt zzzzzzzz bir gezi organizasyonu düzenleyip böyle bir günün tadını cıkaramadık hayırlısı olsun bakalım ama sayın bora abicim (adana temsilcimiz) size sesleniyorum neden bizi bir araya toplayıp biryerle gitmiyoruz bu konuyu bizzat carşamba toplantısında bizzat sizinle görrüşmek istiyorum hepinize saygılar sevgiler bol güneşli günler
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Teşekkür ederim muttalipcim. Bilirsin oldukça hızlıyımdır bu gibi konularda…
Çok daha önceden haberim olmuş olmasına ragmen, o günün dün oldugundan evelsi dün haberim yoktu
Dün gecede arkadaşımız arayıp hatırlatmada bulununcada bizde anca davette bulunduk
iyigeceler dilerim hepinize...
Herkese hayırlı gün ve haftalar dilerim
Muttalipcim; Bora abi sanırım sana dedi
Merhaba dostlar,
Hayırlı haftalar,
Selam Arkadaşlar,Hayırlı günler.
Hayırlı ve bol kazançlı haftalar olsun herkese.
Bu arada Muzaffer 1968 hiç ortalarda görünmüyor umarım önemli bir şey yoktur.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Iyi akşamlar arkadaşlar ya bora abicim ayda yılda bir bir sitem ettik hemen can evimiz den vurdun gitti vesselam neyse canın sağolsun inşallah başka güzel gezilere
daha çoook güzel geziler yaparız sıkma canını.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)