Uzun zamandır siteye girmedim. dolayısı ile resim ekleme ,işlemini mde unutmuşum . Sahibinden.com da 62591183 no.lu ilandabilgi ve resimleri görebilirsiniz.selam ve sevgiler.
Uzun zamandır siteye girmedim. dolayısı ile resim ekleme ,işlemini mde unutmuşum . Sahibinden.com da 62591183 no.lu ilandabilgi ve resimleri görebilirsiniz.selam ve sevgiler.
herkese iyi akşamlar dilerim,ayrıca......unuttum neyse hatırlarsam yazarım
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Herkese merhaba millet. Tecrübelilerden şu konuda yardım ve yorum rica ediyorum.
http://www.motosiklet.net/forum/moto...anicilari.html
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Arkadaşlar günaydınlar olsun hepinize.
Hayırlı ve bol kazançlı haftalar olsun.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Günaydın arkadaşlar...
Bayramda İzmirden misafirlerim geldiği için üzülerek kampa katılamyıcağımı söylemek zorundayım umarım başka zaman yine bir kamp macerasında birlikte oluruz, kendimce şöyle bir karar aldım, çadır kurmak için artık bayramı falan beklemiyecem herhangi bir hafta sonu çadır kurmaya gidecem. Katılmak steyenler benimle birlikte gelebilir, zamanı geldiğinde burdan sizlere duyaracam.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın dostlarım,hepinize iyi haftalar olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Herkese hayırlı haftalar Bizim burda bugün Cadılar Bayramı enteresan fotolar çekmeyi planlıyorum çekersem sizlerlede paylaşacagım
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
duyuru
bu haftaki,çarşamba toplantımızı,gelen yoğun istek üzerine,b.cengizin evinde yapmayı planladık.tüm arkadaşlarımız davetlidir.haberiniz olsun.not,cengizin pc.sinde yine sorun varmış,o yüzden ben yazıyorum.hepinize iyi akşamlar.
herkese iyi akşamlar,geç de olsa sorunu çözebildim bidaha uyduruk virüs programımı töbe dermişim,neyse bende tekrar etmiş olayım çarşamba günü geleneksel toplaşma benim evimde olacak herkes davetlidir duymadım bilmiyom haberim yok olmasın lütfen,
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydııın dostlarım.
Merhaba arkadaşlar,
Hayırl işler.
Bayram kampına kadar bir endro makine alırız dedik olmadı. (Muzaffer' im sağolsun (Fazerr))
Araç ile gidecek olan varmı Eşyalarımı vermek için soruyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Herkese Hayırlı sabahlar ve hayırlı işler dilerim arkadaşlar
Günaydın arkadaşlar.
Herkese Hayırlı işler olsun.
herkese iyi akşamlar
yusufum verecen hayabusayı takasa 1200 GS ile keyfine bakcen,her yol senin
yusuf abi ben nissan pikap ile tekne de getirmeyi planlıyordum ama hanımın halasının oglunun dugunu varmış bayramın ücüncü günü bütün planlarım suya düştü yani ben gelemiyorum büyük bir ihtimal abicim benim fazerin 48 lik cantasıyla her zaman emrinde ben gelemiyorum zaten sen hayabusayı oldugu yerde bırak benim fazerle gidebilirsin
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Günaydın arkadaşlar.
Herkese hayırlı işler.
Akşama görüşmek üzere.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)