herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları,yarın önce ceyhan sonra erzin ordan köy ordan dönüş yapcem aççık yol yapem
herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları,yarın önce ceyhan sonra erzin ordan köy ordan dönüş yapcem aççık yol yapem
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
iyi geceler arkadaşlar.....................
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Arkadaşlar iyigeceler dilerim...
Yusuf kardeşim bu linkide bi dikkate alabilirmiyiz, artısı eksisi yönünde bir değerlendirmeye alırsak hangisi daha mantıklı kaçar acaba...? Sanırım Serhat abimizde bundan kullanıyordu ve memnun oldugunu söylüyordu...! Ama bu digeri gibi çift kişi kulaklıklı değildi heralde...
http://www.mobicom.com.tr/pinfo.asp?pid=4
günaydın dostlarım.29 EKİM BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Ülkenin aydınlık insanlarının 29 Ekim Cumhuriyet Bayramını kutlarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:02 ----------
Arkadaşlar elimde 2 adet 1968 model BMW r 60 sepetli motosiklet var. muayeneleri 2011 bahar ayı nda yapıldı. sepetleri de dahil herşeyi ile orjianldir. Jandarma teşkilatının kullandığı motorlardır. beyaz motorun sol silindir contası değişim istiyor. her ikisi de çalışır ve kullanılır durumdadır. sahibinden.com da ilan no : 62591183 de resimleri görebilirsiniz.motorlardan biri Ankarada diğeri Çanakkale Küçükkuyudadır.Elimdeki 4 motordan sıra onalra binmeye gelmiyor.
nice bayramlara huzur içinde olsun.
Ahmet abi keşke resimlerini ekleseydin nostalji yapardık, zamanında ne motorlardı
29 ekim bayramınız kutlu olsun arkadaşlar
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
sanırım PARROT'u hem serhat kullanıyor,hemde k.burakta ve b.burakta da var diye biliyorum.
Merhaba Adanalı forumdaşlarım.
Şu ilanını verdiğim motoru tanıyan bilen var ise bilgi verebilirmi acaba.
Teşekkürler.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3006410/detay/
Imza mi?? Nereye Atayım
Ne güzel forumdan birine ait olması.
Açıklamaları okudum evet açık seçik herşey yazıyor.
Büyütmeyi düşünüyorum benim düldülü ilanınız ilgimi çekti.
Takdir edersin sahibindendeki ilanlara pek güven olmuyor onun için sorayım dedim.
Imza mi?? Nereye Atayım
evet dediğim gibi istediğin yerede gösterebiliriz. motorum muhayyer . zaten şuan serviste bekir ustanın vitrininde durmakta eğer tanıyorsan yada buralarda bir tanıdığın varsa onun vasıtası ile oradanda referans alabilirsin.
PULSAR NS 200
Anladım.
Benim düldülü isteyen bir arkadaş vardı onunla bir görüşeyim duruma göre sizide bilgilendiririm.
Imza mi?? Nereye Atayım
arkadaşlar,bu gece saatlerinizi 1 saat geri almayı unutmayın
29 Ekim Cumhuriyet Bayramımızı kutlamış Fatih abi sanırım
Herkese İyi Pazarlar
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)