Günaydın Arkadaşlar,Herkese Hayırlı işler.
Günaydın Arkadaşlar,Herkese Hayırlı işler.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
herkese günaydın.
cengizim,muzafferin büyüüüüük oluşu sadece yaşından dolayı,yoksa (ulu,yüce)manasında değil öyle değil mi?
mustafa,akşam gürselle konuştum,kardeşi mehmet ve kızı da gelecekmiş ama hala tam kararlı değil !
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın millet...
Akşamki toplantımız yine güzel geçti gelemeyen arkadaşlar çatlasın
Yaw Cengizim ben koca evimi restore ettim sen hala bitiremedin nasıl iş bu yaa
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
iyi günler millet hayırlı işler
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
slm millet
akburak.net
sanada selam latifciğim
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
abilerim bizim ekipten Kask interkom olmayan varmı? isteyen varmı? Yurt dışından kendime alacam isteyenler varsa onlarada ala bilirim...
bu tekli olanı
http://www.ebay.com/itm/1-BT-interph...ht_4915wt_1112
buda ikili takım olanı
http://www.ebay.com/itm/2-BT-interph...ht_5156wt_1112
herkese iyi akşamlar,yusufum ziyam emekli olunca yapacak o kaa iş varki hankısına sıra gelcek bilmeyyom galli,muzocum aramızda fark var sen ustaya dekora ettirdin,ben kendim ettim onun keyfi şöyle bir duble boğma bir sigara geç karşıya bunu ben yaptımın hayıflanmasını seyret
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Evet ya mustafa abicim, şifremi unuttum !
Çok teşekkür ederim, sizleride buralarda görmek daha bir ayrı güzel
Acaba benim çoktandır sizleride burada göremeyişimin nedeni, çoktandır benim burada görünemeyişimle bi alakalı olabilirmi acaba
Ya ben sanırım bu aralar beynimi kullanmaya, yada daha fazla kulllanmaya başladımda o yüzden olsa gerek bu unutkanlıklar
Hani başkasının şifresini unutsak tamam diyecem ama aksi gibide kendi şifremizi unuttuk
Artık en sonunda şifremi unutmayim diye şifremi deşifre edip kullanıcı adımı şifrem yapacam o olacak
Dediğin üzere güzel abim, artık bu kadar galon gaz yağından sonra arayıpta ‘’abi vallaaa ben gelemiyom yaa’’ demek yada demeye çalışmaya çalışmak çok ayıplar ötesi kaçar şimdi………. Bikere erkekliğe sığmaz O yüzdendirki bu kampta kendimide sizlerin arasında görecek olmaktan mütelezziz olurum
Tamam abi, yazın o zaman en delikanlısından bitane benimde adımı
günaydın dostlar,iyi cumalar.
jönüm yusufum,benimde var ve bende çok memnunum.
mustafacığım,cep telefonunda BLUETOOTH varsa çok kullanışlı birşey.gelen aramalara cevap verebiliyor,artçınla rahat rahat sohbet edebiliyor,telefondaki mp3 leri dinleyebiliyor ve istersen 3. bir kişiyle 500 mt.ye kadar artçınla konuştuğun gibi konuşabiliyorsun.120-130 km.hıza kadar verimli çalışıyor.
Katılımcılar isimlerini lütfen eklesin: Bildiklerimi ben yazim gerisini siz doldurun
1-Ceyhanlı Mustafa ve kızı
2-Oğlum ve ben
3-Bora
4-Ceyhanlı Suat
5-Demirgürsel
6-fuat????
7-Ceyhanlı Özden
8-Cellat Murat
9-Serhat
10-Emre
11-muttalip
12-Çelikgürsel ve kızı
13-
Herkese günaydınlar, sanada iyigeceler muttalipcim Seni görmekte bi ayrı güzel, sağolasın
günaydın.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler, Hayırlı Cumalar,
---------- Post added at 09:38 ---------- Previous post was at 09:31 ----------
Adaşım merhaba,
Türkiye'de yokmu? yada fiyat farkımı çok?
Sipariş vermeden mutlaka görüşelim. Muzaffer ile görüşüp bende değerlendirmek istiyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
abim ilanda yazdığına göre 500m diyor açık alanda. her kaska uyum gösteriyor universal...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
merhaba abiğm.
Türkiyede var ama benim araştırmalarıma göre ikili takımına 200 tl diyorlar abaydan alırsak 135 tl gibi bir rakama geliyor kargo dahil...
evet her kaska uyumlu.yusufun linkini verdiği ve muzafferin kullandığı 500 mt.benimki 1 km.ama o mesafe 3.kişiyle konuşurken.
Şu an bu konu içerisinde 56 kullanıcı var. (0 üye ve 56 misafir)