merhaba sevgili arkadaşlar.
merhaba sevgili arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
günaydın dostlarım.
kaza geçiren arkadaşımıza geçmiş olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
selamunaleyküm sevgili MT .
Keyiftesiniz umarım
Allah hepimize sabır versin YÜCE ŞEHİTLERİMİZE yürek dayanacak gibi deyil aileleri ne halde kimbilir
Günaydın Dostlar,
Hayırlı Cumalar oslun inşallah.
Bu akşamki Beyaz Sürücü kursunun yapacak olduğu eğitime katılacak olan varmı?
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
günaydın dostlarım.
mustafa sanırım k.muzaffer katıalacaktı.
Günaydın millet...
Akşam, işten erken çıkabilirsem sürücü kursundaki Teorik eğitime katılacam
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
gunaydın arkadaslar
hayırlı cumalar
kara murat benim FUAT KOŞAK
hayırlı cumalar,halil abi benide aradı akşamki eğitim için,bende işten erken çıkarsam eğitime katılıcam,galiba saat 19:00 da başlıyordu...
Her asker yeşil bereli olamaz
iyi akşamlar arkadaşlar.
zannedersem zorlu obruk gezisinde köprü üzerinde sizinle konuşmuştuk. eğitim şart
---------- Post added at 18:13 ---------- Previous post was at 18:08 ----------
çok yeni bir gelişme oldu.
2 hafta önce yapılan gezi, enduro fikrimi iyice pekiştirip 1150 rt mi satışa çıkarmıştım. kısmette satmadan almak varmış ve bugün 1200 GS e geçiş yaptım. RT düşünen var mıdır bilmiyorum ama cillop gibi bir RT satılık diyeyim. alanı üzmeyecek bir makina.
sahibinden linki http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2031063/detay/[COLOR="Silver"]
slm herkese ben çarşamba günü çamlıkdaki kafeye geldim hiç kimseleri bulamadım ne oldu anlamadım çok ta sevinmiştim giderken ama :((
FREE ERMAN KARDEŞİM BEN BU HAFTA YOKTUM AMA BUYUK IHTİMAL CANLIK TA OLUYRUZ BAZEN FIKIR DEGIŞTİRİP BAŞKA YERDE TOPLANIYORUZ AMA BİLEMİYORUM YANİ BORA BAŞKANIN NUMARASINI NETTEN ALSAYDIN BULAMADIGIN ZAMAN ARAYIP TAM OLARAK YERLERINI ÖGRENİRDİN BEN DE İLK TANIŞMAYA GELDİGİMDE BORA BAŞKANI ARAMIŞTIM BANA BİLGİ VERMİŞ VE HİC YABANCILIK CEKMEMİŞTİM AMA BU CARŞAMBA GELİRSEN BENİ YADA BORA BAŞKANI ARIYABİLİRSİN 5057251471OK
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Herkese selamlar.. Hem forumda hem de Adanada yeni sayılırım Geçtiğimiz sene çukurova üniversitesini kazanıp İzmir'den Adana'ya yerleştim.Çok yakında olmasa da herşey düzene girdiğinde kendi motorumu almayı planlıyorum.Ehliyetim var fakat eğitime ve pratiğe ihtiyacım olduğunu düşünüyorum.. ileri sürüş teknikleri derslerine katılma imkanım vardı fakat yoğun sınav temposundan dolayı izmirde devam edememiştim:( Adana'da gerçek anlamda nerelerden eğitim alabilirim? önerisi olan arkadaşlar varsa sevinirim..
günaydın arkadaşlar,iyi hafta sonu diliyorum.
yiğit 35 kardeş,hoş geldin.ilgilenirsen zaten teorik anlatımla başladı,bugün ve yarın devam edecek.
hayırlı olsun fatih kardeş,bak o geziden şikayet ediyordun ama sana tecrübe kazandırdığı gibi bir de tarz değiştirtmiş.BİR DE O GEZİNİN RESİMLERİNİ ATSAN DİYORUM.
free_erman01 kardeş,arkadaşlarımın dediği gibi oradaydık,zaten avuç içi kadar yer,arasaydın bulurdun,en azından garson arkadaşlara sorabilirdin.
gunaydın millet
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Merhaba arkadaşlar,
Bu hafta seyatim nedeni ile çarşamba toplantısına katılamadım.
Gürsel kardeşimin tatlı ikramınıda kaçırdım.
Umarım herkez iyidir. Görüşmek dilği ile
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)