günaydın millet.
günaydın millet.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar,Herkese Hayırlı işler.
Çarşamba toplantısına Muzaffer Abinin (Fazer) Doğum günü olması nedeni ile hediyesiz geleni kabul etmiyormuş haberiniz olsun.Dünkü telefon görüşmemde telefonla kutlamamı kabul etmemiştir.Bilgilerinize sunulur.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
günaydın arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Günaydın millet...
Şahsen adaşıma kırgınım, bir çok insan burdan ve telefonla Doğum Gününü kutladı. Ne varki nezaketen burda arkadaşlara bir teşekkür bile etmedi, kendisinin herkesten çok yoğun olduğunu biliyorum ancak siteye girip iki satır yazabilecek kadar 5 dakikasını ayarıbileceğinide biliyorum. O nedenle kendisini duveloya davet ediyorum... Bu lafın üzerine artık bir hamle yapar herhalde
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
sevgili kardeşlerim insanda biraz UTANMA olur....doğum günü kuru kuruya gadanı alimmmmmmLEEEEEOLMAZZZZZZZZZZZ
HANİ PASTAMMMM HANİ HEDİYEMMMMMMÇARŞAMBAYI dört gözle bekleyomm.
bu arada kutlamalarınız için sizlere teşekkür ederim.canilerim benimm
kızı kolda fazerı yolda severim.
Merhaba Sertaç ..... Daha motosiklet bulamadın mı kendine?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:01 ----------
Herkese Merhaba,
Ben Ali,
Adana da Çukurova Motor da motosiklet sürüş eğitimleri verildiğini öğrendim. Eğitim ile ilgili bilgisi olan yorum yapabilecek , bu konuda bana yardımcı olabilecek kimse var mı acaba.
Şimdi de teşekkür ederim.
Saygılarımla.
Ali Gt. (0 Rh+)
Payas/İskenderun
Hyosung GT250
Pazartesi akşamı evimizde pastalar, şampanyalar vede hediyeler hazırdı, telefonla o kadar aradık ancak işin yoğunluğu nedeniyle telefonlara cevap veremedin davetimize icap edemediğin içinde hepsini afiyetle yedik hediyeleri ise garibanlara dağttık Haberin ola
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:10 ----------
Aslında bu konuda çok haklı ancak kendisini bi yakalayabilsek gerekeni yapılacak
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Muzaffer Bey doğum gününüzü kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim.
Acar65 teşekkür ederim. 21-23 Ekimdeki eğitimden haberim oldu fakat bu eğitime katılamayacağım. Zira ehliyetimi daha almadım....kısmetse bu aralık ayında alacağım.
Roadar (ROSPA) üyesi yetkin bir kuruluş tarafından verilen sizin bahsetmiş olduğunuz eğitim için bir sonraki programın ne zaman olduğu konusunda bilgi alamadım. Bu sebeple Çukurova Motorun vermiş olduğu eğitim ile ilgili olarak sizlere soru yönelttim.
Teşekkür ederim..
Saygılarımla
dogum günün kutlu olsun muzaffer abi
kara murat benim FUAT KOŞAK
Günaydın Arkadaşlar,Hayırlı işler.Bir aksilik çıkmazsa akşama görüşmek üzere.
Ali Bey bu eğitimi kaçırmanıza üzüldüm ama önemli değil hiç bir şey için geç kalınmış sayılmaz.Çukuroava Motorda eğitim veriliyor.Hocanın adı Taner Tel.0535 5108499 isterseniz kendisi ile görüşebilirsiniz.Ancak Mayıs sonu Haziran başı Antakyada Art Motoakademi tekrardan eğitim düzenleyecek onada katılabilirsiniz.
günaydın dostlarım,akşama görüşürüz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydınlar,fırsat bulursam bende akşama gelmeye çalışırım...
Her asker yeşil bereli olamaz
ADANADAKİ BÜTÜN MOTORSEVER ARKADAŞLARIMIZIN DİKKATİNE
BUGUN VE DAHA ÖNCE ŞEHİT OLAN ANAKUZULARIMIZIN RUHLARI İÇİN, HAİNLERİ PROTESTO ETMEK İÇİN SAAT 19:00 DA ATATURK PARKINDA TOPLANIYORUZ. TÜM MOTORSEVERLERİ TEK YÜREK OLARAK ORADA OLMAYA DAVET EDİYORUZ.
herkese günaydınlar,akşam saat 22:45 sıralarında hastaneler kavşağında mavi kawasaki zx636 kaza yapmıştı motor yerdeydi yoldan geçerken gördüm,durdum yardımcı olmaya çalıştım,motor bayaa dağılmıştı ama sürücünün bişeyi yoktu sadece kolu biraz hasar görmüştü,Allah c.c cümlemizi kazadan beladan korusun...
Her asker yeşil bereli olamaz
Günaydın arkadaşlar...
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)