Merhaba arkadaşlar,
İyi tatiller,
free_erman01 hoşgeldin.
Merhaba arkadaşlar,
İyi tatiller,
free_erman01 hoşgeldin.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
iyi gunler arkadaşlar motorumla ferdi olarak pazar gezmesi yaptım ve sıra geldi eskişehire dgru yol almaya eskişehirden bir isregi olan varmı saygı deger arkadaşlarım lakın varsa cepten ulaşsın kendinize iyi bakın görüşmek üzere hoş kalın bu arada free_erman hoş geldin aramıza carşambaları camlıkta toplanıyoruz bekleriz tanışmaya
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Merhaba Adanalı dostlar,
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...41958660/detay
bu motoru-sahibini tanıyan var mı acaba?
günaydın,iyi haftalar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Arkadaşlar,Herkese iyi ve Bol kazançlı haftalar olsun inşallah.
Pazar akşamı itibari ile Antakya'da Art Motoakademi, Uğur ERTEKİN tarafından düzenlenen Motorsiklet Eğitimimi çok şükür başarı ile tamamlayıp döndüm.Sevgili dostlar sakın ukalalık olarak algılamayın eğitim almayan tüm arkadaşlara kesinlikle eğitim almalarını tavsiye ediyorum.Her ne kadar düne kadar eğitim alıpta çok şey değişiyor diyen arkadaşlara nedir bu kadar değişen diye sorguluyordum ama hakikaten çok şey değişiyormuş.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Günaydın arkadaşlar...
Hayırlı işler, hayırlı haftalar, bol kazançlar dilerim...
free_erman01 aramıza hoşgeldin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
sizede iyi haftalar sağlıklı günler başkanım
eğitim şart
vay abim benim,1 haftadır yağmurla boğuşuyormuşsunuz İSTANBUL'da!burada ampul gibi bir hava var şu anda.
gunaydın arkadaslar iyi hafdalar diliyorum..
kara murat benim FUAT KOŞAK
herkese günaydınlar iyi haftalar bol kazançlar...
Her asker yeşil bereli olamaz
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Arkadaşlar,
Büyük bir çoğunluğunuz bildiğinden emimnim. Ama ben yinede burdan hatırlatmak istedim.
Bu gün Yani 17 Ekim Muzaffer (Fazerr) kardeşimizin doğum günü. Fiziken sanırım 50' sine girecek. Ama RUHEN kaç yaşına girdiğini bilemiyeceğim.
Yine hepinizin bidiği gibi kendisi çok mutevazi bir kardeşimiz. İltifat ve hediyeden hiç hoşlanmaz.
İş ve zaman yoğundan dolayı tebrik ve hediyeleri sunmanız ve kabulü kolay olsun diye Çarşamba toplantı akşamına organize olmakta fayda var.
Her ne kadar kendisi bu tip hediyeleşmelere önem vermese de eliniz boş gelmemenizde fayda var. Biliyorsunuz gelecekte yol, su elektrik olarak
size geri dönme ihtimali çok yüksek.
BEN BURADAN KENDİSİNİN DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLUYOR, SAĞLIKLI, MUTLU, HUZURLU VE HAYIRLI BİR ÖMÜR DİLİYORUM. İyiki varsın birader.
---------- Post added at 11:02 ---------- Previous post was at 10:59 ----------
Mustafa hocam,
Katılmana ve eğitim sonu kazanımlarına sevindim. Bu haftada Adana' da böyle bir eğitim organizasyonu var.
Cem Yılmaz' ın dediği gibi EĞİTİM ŞART.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
eveeet,Muzaffer (Fazerr) kardeşimizin doğum gününü kutluyorum.
Sevgili Muzaffer Abim (Fazer) Doğum günün kutlu olsun.Daha Nice güzel doğum yıllarına inşallah.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Herkese selamlar,adım Barış özel bir şirkette İnş.Müh. olarak çalışıyorum.Aranıza katılmaktan mutluluk duyarım.Zamansızlıktan dolayı sadece haftasonları motosikletimi kullanabiliyorum, başlangıç seçimim üç ay önce ikinci el olarak aldığım Hyosung GT 250 Comet.Bahsi geçen eğitim programı uzun zamandır araştırdığım bir şeydi forumda paylaştığınız için çok teşekkür ederim, irtibata geçtim İnşallah haftaya bu zaman eğitimli bir motorsiklet kullanıcısı olmuş olacağım.
Kıymetli Adaşım,
Her ne kadar yaşın ilerlemiş olsada biz seni bu halinlede seviyoruz DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
muzaffer abi doğum gününü en içten dileklerimle kutlarım. nice nice güzel yıllara sevdiklerinle ve ailenle mutlu huzurlu ve sağlıklı bir arada geçirmeni temenni ederim.
iyiki aramızda varsın seni çok seviyoruz.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)