herkese hayırlı işler dilerim.
Akşam görüşmek üzere...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese hayırlı akşamlar
DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
CEMİL GERDAN.
herkese iyi akşamlar,bir mokluk çıkmazsa akşam görüşmek üzere
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
en iyi akşamlar arkadaşlar tam evdden cıkıyordum tarsustan misafirlerim geldi kısmet degilmiş hoş ne zaman dır katılamıyorum neyse başka bi zaman inşallah
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Günaydın arkadaşlar,Hayırlı işler
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
hepinize günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
fatihciğim,bu pazar değil de,haftaya pazar günü,bir KOZAN-OBRUK ŞELALESİ düşünüyoruz.daha önce defalarca gittik.kozanda tekin abimiz var,o ayarlıyor,gidip bir ciğer ziyafeti,arkasından,DAĞILCAK ta çay keyfi,oradan da OBRUK ŞELALESİ ve dönüş.buarada tekin abinin kozan gölünün yanında evi var ve gölde de salı var,ayarlarsam gölde sal gezintisi de yaptırım size.bakalım bir önümüzdeki hafta olsun.
Merhaba arkadaşlar,
Bora başkanım,
Logo işini hatırlatmak isterim.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
eveeet çalışmalarım devam ediyor.akşama burada paylaşacağım.
k.muzaffere armağan olsun.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:46 ----------
şimdilik bulduklarım bunlar,beğeninize sunuyorum.artık bazı şekillerin üzerinde oynamak gerekebilir,photoshop bilenleri göreve davet ediyorum.bunlardan esinlenip kendi logomuzu oluşturabiliriz.yada yeni bir tasarıma açığız.
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
Logo yu ne için kullanacagınızı belırtırsenız ben sıze tasarım işinde yardımcı olurum
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
arkadaşların önerisi ile,birlikteliğimizi simgelemek için,yine t-shirt yaptırılması gündeme geldi ama bu defa ''climacool'' cinsi bir kumaştan,teri dışarı atan,serin tutan,kalıcı olarak düşünülen,kısa-uzun kollu bir şey düşünülüyor.işte bunun için logo bakıyoruz.bu arada,gittiğimiz yerlerde asmak için de bir pankart düşünülüyor.''....... burada''gibi.tüm arkadaşlarımızın logo konusunda fikir,yardım ve desteğini bekliyoruz.
sanırım bu bizi çok iyi anlatır.
bir başka örnek
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Günaydın arkadaşlar,
Hayırlı Cumalar olsun.
Bora abi Logo olarak bence 14.Resim uyabilir.
Mangal ekibi Bana,Özden'e ve Suat'a uyar
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
günaydın dostlar,hadi bakalım fikirleriniz!
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı Cumalar olsun.
Bora abim,
5 numara ile biraz oynama yaparsak baskıda da kolay olabilecek bir logo diye düşünüyorum.
Yada 10 numaralı olana Muzaffer (Fazerr) resmini sürücü resminin yerine basarak düşünebiliriz.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Değerli abilerim ve kardeşlerim
Duydumki Adana - MT olarak bir logo arayışı içerisine girmişsiniz ve bunda pek de muvaffak olamamışsınız. İnternet denilen yozlaşmış bilgi deposundan birkaç tane logoCUK bulup bunlardan birini kullanma eğilimine girmişşsiniz. Bunu görünce öncelikle hayretler içerisine düştüm ve daha sonra hayretim üzüntüye dönüştü. Halk arasında ''ota moka atlayan'' olarak tanınan bu kardeşinize mevzudan haber vermemeniz ayriyetten beni derinden yaralamıştır. Şimdi her ne kadar yaptırıp yaptıramayacağımızdan emin olmasam da şayet sizler isterseniz ve aklınızdaki doneleri verirseniz bir ajans dostumuza belki sadece bize özel bir logo çalıştırtabiliriz. Ha bu işin sonunda çalıştırtamayıp rezil olmakta var ama denemeye değer.
Büyüklerimin yanaklarından küçüklerimin gözlerinden öperim,
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)