mali pm'lerini kontrol ettiysen banada pm'den haber verirmisinn
mali pm'lerini kontrol ettiysen banada pm'den haber verirmisinn
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
tmm herkese atıcam pm dicem ama inanmayın 1 kişiye en olmadı 2
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Adanadan bende varım arkadaşlar.
bu ikonu çok seviyorum :queen:
neyse canım istenmediğimiz geziye katılmayız zaten
çağırılırsak ta elimizden geldiğince gelmeye çalışırız...
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
aaaaaaaabiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaa.
ne yapıyorsun nasılsın,tüfek omza işleri nasıl gidiyor.anlat biraz.
kendine dikkat et öpüldün
abi neden sitem var.yani haklılıklar olduğuna eminim ama şuda var ille belirli arkadaşlar başlık açıp gezi planlıyorum gelin diyecek diye bişey yok herhalde.fikri, bildiği güzel bi mekan olan yada oturalım sohbet edelim gelmek isteyen arkadaşları bekliyorum diyen olduğunda buna yok hayır böyle olmaz diyen varmı.mesela ben istiyorumki ortak zaafı iki teker olan arkadaşlarımla böyle sessiz sakin ortamlarda oturup sohbet edelim.güzel sakin bi ortam yakalamaya çalışıyorum,bulduğumda bende yazacağım buyrun diye.
kardeşim hoşgeldin kalıcı olasın emi
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
[COLOR="White"][B][I][U]ADIM[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]FURKAN[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]LAKABIM [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="Black"][I][U][U][B]BlaCk_DoG_rR[/B][/U][/U][/I][/COLOR] [COLOR="White"][B][I][U]GENELİKLE[/U][/I][/B][/COLOR] [COLOR="Red"][B][I][U]ALMAN [/U][/I][/B][/COLOR][COLOR="White"][B][I][U][COLOR="White"]DERLER[/COLOR][/U][/I][/B][/COLOR]
Adanada gördüğüm tüm motorsikletli arkadaşlar buraya üye heralde yolda motorsikletli birini çevirip kardeş forumdaki mesajlara baktım falan desem hemen ya hiç sorma ben de geçen haftaki geziyi yazdım diyecek
Neyse uzatmayayım sanırım ben Ertuğrulu tanıyorum ama bi türlü biraraya gelemedik belli bir toplanma günü saati ve toplanma mekanı varmı yani mesela müsaitken desemki gidip bi bakim mekanda kimler var diye nereye gitmeliyim
neyse şimdiden cevaplar için teşekkürler sizleriyakından tanımak ve kendimi tanıtmak isterim ayrıca grup gezilerinede katılmak istiyorum benim için ayrı bir tecrübe ve macera olur..
bu ikonu çok seviyorum :queen:
benim canım ciğer çekti
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
hmm arasaydın kardeş? Ama ne gerek var dimi
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
aramıza hoş geldin arkadaşım
sanırım bende seni tanıyorum gelelim toplanma mekanı ve saatine adana mt derin devlet gibi kimin nerde nasıl toplanıp nereye gideceği belli olmuyo gurup içinde guruplaşmalar guruplaşmalaırın içinde kanka oluşlar filan alıp başını gidiyoo şimdiden allah yardımcın olsun
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)