Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı Cumalar diliyorum.
Bin aydan Hayırlı Mubarek Kadir gecenizi kutlar, gecenin feyiz ve bereketinden istifadenizi, dualarınızın kabulünü dilerim.
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı Cumalar diliyorum.
Bin aydan Hayırlı Mubarek Kadir gecenizi kutlar, gecenin feyiz ve bereketinden istifadenizi, dualarınızın kabulünü dilerim.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkesin Kadir gecesi hayırlara vesile olsun,hayırlı cumalar...
Her asker yeşil bereli olamaz
HOŞ GELDİN GECELERİN EN GÜZELİ
HOŞ GELDİN GECELERİN SULTANI
HOŞ GELDİN GECELERİN EN FAZİLETLİSİ
HOŞ GELDİN GECELERİN EN BEREKETLİSİ
HOŞ GELDİN BİN AYDAN DAHA HAYIRLI OLAN KADİR GECESİ
KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN ......
merhaba arkadaşlar bende pozantıdan asım aranıza bugün katıldım kadir geceniz mübarek olsun
slm arkadaşlar aranızda yeniyim KADİR GECENİZ MÜBAREK OLSUN. motor sevdası başladı ama ne alacağım konusunda kararsızım bütçem 13500 tl ve racing tipi motor istiyorum şimdilik şu üçlüden birini düşünüyorum kanuni gt250r honda cbr600f honda cbr600rr bu bütçeyle temiz bi 600 lük bulmam mümkünmü linki inşallah doğru yüklerim http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...7264897/detay/ şu hoşuma gitti yanında vereceği ekipmanlar cazip geldi siz ne dersiniz.
gel sana yamaha fz6 fazer verelim 10,500 tl ye. 2005 model gümüş geri.
günaydın dostlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Evet Adanalı dostlar Gaziantep Sizi Çağiriyor .........
http://www.motosiklet.net/forum/etki...cagiriyor.html
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
hepinize iyi pazarlar dostlarım.
eveeet ben g.antep'e arabayla,ailemle gidiyoruum.başka kimler katılacak ?
merhaba arkadaşlar antalyadan selamlar. muzaffer abi bunun ayrıntılarını bir tercüme edebilirsin. dl 1000 e gaz takıyorlar.
http://www.izlesene.com/video/arabal...l-1000/1069955
2008 Regal Raptor 250 2009 Hyosung GV 650 2010 Bianchi 150
2011 Honda Transalp XL700 2013 Kymco Xciting 250 2015
merhabaa halukcuğum.
günaydın ADANA MT.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
o paralara japon makına almanı tavsiye edrim ugraşma hyosungla sana tavsiyem adanada motosiklet alacaksan adana motor var muzaffer abinin yanına ugra derim arkadaşım sitedeki arkadaşların coguna motoru o satmiştır bende senin gibiydim bir zamanlar 600f mi 600 rr mı derken fazerre kısmet oldu ama hangisini alırsan al japondan şaşma derim vede guvenilir yerden almanı tavsiye ederim birebir konuşmak istersen ara yardımcı olyım sana 0505 725 14 71...
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
herkese iyi geceler dilerim,şimdiden herkesin ramazan bayramını kutlar büyüklerin ellerinden öperim(harölık verirse tabe )küççüklerin gözlerinden öperim.
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Adana MT nin Ramazan Bayramını kutlar, mutlu ve huzurlu geçmesi dileğiyle, bayramda gezecek olan arkadaşlara dikkatli olmalarını ve bizi üzecek haber getirmemelerini dilerim...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
tüm dostlarımın bayramlarını kutlar,sağlık,huzurla hep beraber daha nice bayramlara .
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)