özel mesaj bir tek bana mı gelmedi acaba
özel mesaj bir tek bana mı gelmedi acaba
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
o da güzel telefon yok gezi de yok :
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
bu havada gezide olmaaz zaten
alışırsın dostum zamanla boşver
yok be abi asıl qeziler bu havada oluyor asıl..
ya bırakın allasen demogoji yapmayın .. çekirdek bir gurup oluşturmuşsunuz adana mt içersinde. benim telefon numaram vardı da ne oldu ? hanginiz aradı? yani hep beraber oturup muhabbet etseydik ne olurdu ki? qezi planınızı msnden yapıp yine telefonla kankalar arası dağıtır qezerdiniz.. Hem site kurallarını okuduysanız eğer mt içerisinde özel msj yada telefonla qezi planı- toplantı planı yapmak - diğer mt üyelerini resmen dışlamak yasak. Nasıl oluyorda hala bir yaptırımla karşılaşmıyorsunuz o da ayrı bir merak konusu.. Yönetim nerdesiniz yahu
Dışlanan arkadaşlar : ( ) kendi aranıza yeni bir gurup kurun size tavsiyem. zaten bunların gurubundan iş çıkmaz ben biliyorum. boşa evde oturmayın haftasonu. planınızı yapın aranıza takılın mis gibi
Şimdi Öz ADANA - MT nin yapacağı yorumları merakla bekliyorum açıkçası
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
abimin bitmişti ona benzin getirdim bi kerem benim asla benzinin bitmez canım
msnden bana bi ton laf anlatan ÖZ ADANA - MT mensupları
burdan konuşunda toplantıya gelemeyen arkadaşlarımız da bilgi sahibi olsunlar
yönetim nerdesiniz diye haykırmıştım ama yeni aldığım bir habere göre yönetim zaten bu işin içindeymiş Kurtlar vadisine çevirdiniz be mt yi
Adanalı mödörötörümüz bilmionuzmu siz kuralları ne bölüonuz insanları
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
abi senle konuştuk olay benle alakalı değil. zaten gelmiom toplantılarınıza
benim burdaki kıllığımın sebebi yani ne bilim.. çokmu zor toplantının yerini buraya yazmanız. Adana mt den görmek istemediğiniz-gelmesini istemediğiniz arkadaşlar mı var ? Böyle bir yol izleyene kadar erkek gibi birisi çıksın desin ki arkadaşım biz şunu şunu toplantılarımızda gezilerimizde görmek beraber olmak istemiyoruz. O şahıs yada şahıslarda zaten gıcığına gelmez toplantınıza..
ayıp yani.
Birde tutup irtibat kopukluğu falan diosunuz.
yada şöyle diyeyim iyice kitlenin
zaten çekirdek gurubunuzu oluşturdunuz.Telefonlarınız msnleriniz mevcut. Hiç karıştırmasınız burayı? tepkileri üstünüze çekmeseniz? Hiç mi kafanız çalışmıyo
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Herkese selam.Uzun bi süredir askerlik görevim nedeni ile görüşemiyoduk.
Herkesin Öncelikle Geçmiş Bayramını ve Yeni yılını en içten dileklerim ile kutlarım.Bütün motosiklet dostlarına selamlar...
Born To Be wild,Live to Ride...
Yürü koçum, kim tutar seni!
Hem grup içinde gruplaşma yapacaksınız, hem de matah birşeymiş gibi buralara yazacaksınız.Sizin çekirdek ekibinizi yesinler.
Artık ciddiyim.Madem Adana-MT sayfasında buluşma yeri ve saati yazılmayacak ne diye buluşacagız diye ortalıgı velveleye veriyorsunuz.Madem hepinizin birbirinde telefonu var, ne diye buradan buluşacagız diye reklam yapıyorsunuz.Tequ haklı.MT grupları içerisinde ayrı gruplaşma yapılamaz.MT tek bir gruptur ama yok bizim ayrı bir grubumuz var diyorsanız o zaman gurupiçi iletişiminizi başka mecralarda surdurun.Toplanacagız, toplandık, toplanacagız, toplandık sıktı artık!Farkında değilmisiniz kaç kişiyi Adana-MT'den sogutup, kaç kalp kırdığınızın.
Site yonetimine buradan cağrı:Uyumayın!
Nasıl Mali, olmuş mu kardeşim?
Yetmez dersen, devam edeyim.
walla kardeşim ben kan kusmuştumda sen dalak bağırsak ne varsa çıkarmışsın içinden
Sen bombayı bilmiosun misyoner arkadaşlardan biriside mödörötör
herneyse canım bize ne herkesin toplanma biçimerine saygılıyım maksat gerçekleri diğer insanlara duyurmak
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
kıyamet kopuo ama,
ya kimse üstüne almıo, ya da cevap hakkını kullanmıo
msn, tlf muhabbetine gelince, benim de bişeyden haberim yok
herneyse, iyi mt'leşmeler o zaman
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
yarınki geziye kimler gidiyor
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
Zaten işin komik kısmı da bu ya!
Bir grup kurulmuş, çekirdek grupmuş, kim kurmuş, ne iş yapar bilinmiyor.Zaten biz bir grup degilmiydik?2 kişi toplanan arasında grup kuruyor.
Bu boyle giderse yakında 30 tane cekirdek grubumuz olacak.:cherry
Burcu, aslında bu lafların kime olduğu belli ancak site kuralları gereği kişisel münakaşa zinhar yasak oldugundan genelleme yaparak ancak karşı tarafa hassasiyetleni anlatabiliyorsan.Anlarsa tabi.
İşin diğer komik yanı kime sorsan gruptan habersiz!Ne, kim kurmuş diyorlar!Hayır, istihbarat teşkilatı kurdunuz da, ajan mı yetiştiriyorsunuz, amaç da diğer motor grupların içerisine ajan-provokator yerleştirip, diğer grupları içten çökertmek mi?Ne bu gizlilik?!Ondan sonra tabi gezilere 3 motor gidlir.Soguyor cunku insanlar.Toplantıya gelme, biz rotamızı belirleyelim, sen karışma ama geziye gel, muhakkak bekliyoruz seni.Bu ne yaman çelişki böyle.
Bu arada Tequ bir ara yanına ugrayacam, zamanı P.M.'den bildiririm.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)