Merhaba her pazar kulübün önünde bululşalım diyorsunuz ama kulübün yerini açıklamamışsınız veya ben bilmiyorum. Üyıelik şartları nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
Merhaba her pazar kulübün önünde bululşalım diyorsunuz ama kulübün yerini açıklamamışsınız veya ben bilmiyorum. Üyıelik şartları nelerdir? Bilgilendirirseniz sevinirim. Teşekkürler.
[QUOTE=ethemhan;2409429]Pazar günü için Çamardı bir, iki....
Buluşma Yeri: MOLA tesisleri
Hareket saati: 9:30
Gidilecek yer: Çamardı Alabalık tesisi
Katılımcılar:
-Muzaffer1968 ve eşi (Hayabusa)
-Alper (Hayabusa)
-Ethemhan (Hayabusa)
-HaYduT (Hayabusa)
-Mümin (Hayabusa)
-Acar65 ve kızı (Fazer)
-Muttalip ve Muzaffer (Fazer)
-Burak Cingiz (1100xx)
-Yusuf ziya ve ailesi
-Ejder ve ailes
mesut ve eşi(HAYABUSA)
fazer.muzaffer ve eşi(cbf 500).....ULEEEEEN ne bu be hayabusası olamıyan gelemiyecek diyemi yazıyonuz.alın size kapak olsun
kızı kolda fazerı yolda severim.
Yeğennn, bakıyomda arı gibi çalışıyon Sana bir süprizim var motosiklet için kamera aldım pazar günü test ederiz
Hangi kulüpten bahsediyorsun Bizi başkalarıyla karıştırıyorsun. Bizler her çarşamba akşamları Çamlıkta buluşyor sohbet ve gezi kriterlerini konuşuyoruz, o kadar Buyur sende gel...[COLOR="Silver"]
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
olurmu canım, en önde ben gitmeliyim. Bende kamerayı arkaya takarım, arkadan gelenleri çeksin...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:57 ----------
Bak güzel kardeşim, yazdıklarına dikkat et, bizde kimse kimsenin motorun tipi,gücü ve şekli yüzünden dışlama, konuşmama, yazışmama gibi bir terbiyesizlik içerisnde hiç olmadık olmayızda. Ama şu yazdıkların eğer bizim çamardı gezisi yazımız içinse sen hala bizi tanımamışsın tanıyamamışsın demektir. Lafı daha çok uzatmadan yazdıklarını kötü niyetle yazmadığını umar, eğer bizleri daha yakından tanımak istersen seni çarşamba toplantılarına davet eder, birbirimizi daha iyi tanır ve yapmış olduğumuz güzel ve şen sohbetlerde seninde yer almanı isterim.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
sayfa 1202 deki yazdığın gezi başlığında en altta onun içinmi yetişebilen gelsin yazdın ???
Anlaşılan sen üstüne alınmışsın, bizim grubun arasında olan bir şakalaşmaydı bu. Ben sana bir örnek verim bizim gezimizlerinde ortalama hızımız 140-150 km/h dır. ve bu hıza aşağa yukarı tüm orta sınıf motosikletler yetişir. Geçenki ürgüp geimizde bile ortalama hızımız aynıydı. Sen bizleri tanımadığın için böyle algılaman doğaldır. Umarım biraz daha bizim hakkımızda fikir verebilmişimdir.
herkese iyi geceler 90 ı geçmezseniz bende gelirim dermişim,sonrada şaka yaptım dermişim tekeriniz düz bassın yolunuz açık olsun köye gidicem gitmesem gelirdim nasıl olsa muzaffer abi tükkan açtı benimde depoyu bu seferlik fullerdi hayrına demi abe
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
aloooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
arkadaşlar selam
nasılsınız neler yaparsınız, keyifleriniz iyidir umarım.ne var yani bi hayabusada bana hediye alsanızda bende gezilerinize gelsem
varmı fikri olan
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Arkadaşım,
Gel bir toplantımıza katıl, yada Bora başkan ile sohbetlerinde bir konu et. Kendisi gerekenleri anlatacaktır. Biz gibi rüzgar sevdalılarına ön yargı yakışmaz.
En kısa zamanda tanışmak ve birlikte gezide olmak dileği ile.
---------- Post added at 11:50 ---------- Previous post was at 11:47 ----------
Gürsel kardeşim,
Sen gel hayabusa kolay. Maşallah gurupta bereketlendi.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
aaa demirim gürselim yaşıyor,balıkçı paşam nerelerdesin kayboldun gittin yalan dünyada hayırsızzz
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
teşekkür ederim Yusuf abim) herkes senin gibi nazik olmuyor malesef:D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:48 ----------
abi hatırlaman tanıman yeter sağolasın, büyüksün be abi )
ne olsun balık tutmaya devam be abi, bak bakalım örnek nasıl :D)
güzeldi be abi ne yalan söyleyim))))
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
Herkese hayırlıgeceler diler, akabinde de geziye gidecek olan tüm arkadaşlarıma çok güzel geziler dilerim
günaydın dostlar,iyi haftalar,bol kazançlar olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
eyvallah,sağolasın kardeş.sağ salim gittik-geldik.çok güzeldi,epey eğlendik.resimler arkadaşlarda,elime geçince atacağım buraya.
Buyrun bunlar bendeki gezi resimlerii
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2411164
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Bora kardeş hoşgeldin, yolda karşılaşırmıyız diye baktık ama denk gelmedi, onun yerine mersinli bir grup denk geldi selamlaşıp yolumuza devam ettik.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:50 ----------
Yaw Gürselim, küçücük balıkları Fotomontajla büyütüp millete yutturmaya çalışıyon ya helal olsun sana....
Bütün arkadaşların sapasağlam gelmelerine sevindim ,
teşekkürler arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)