Günaydınlar,Herkesin BErat kandili Kutlu olsun,Allah dualarınızı kabul etsin...
Akşam kortej saat kaçta olcak ? Zaten dün akşamda baraj yolunda gösteri vardı
Günaydınlar,Herkesin BErat kandili Kutlu olsun,Allah dualarınızı kabul etsin...
Akşam kortej saat kaçta olcak ? Zaten dün akşamda baraj yolunda gösteri vardı
Her asker yeşil bereli olamaz
Arkadaşlar. Şu anda emniyete müracaat ediliyor. Özellikle provakatörlerin aramıza sızarak olumsuz şeler yapmamaları için emniyetinde sivil polislerle birlikte hareket etmek için.
Tüm MT ailesinin Beraat Kandiliniz Mübarek olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Değerli motosiklet sevdalıları arkadaşlarımız.
Dünki Diyarbakır daki hain saldırıyı protesto etmek için bugun saat 19:00 da T.Özal daki SHELL den başlamak üzere Baraj yolu güzergahını izleyerek Ataturk parkına Çelenk bırakacağız. Provakatörlere de meydan vermemek adına tanıdığınız bütün motosikletli arkadaşlara da haber veriniz. Sadece Motosikletler olacaktır.Araba kesinlikle olmayacaktır. Emniyet müdürlüğü bilgilendirilmiş olup izin alınmıştır,kortej esnasında bize eskortluk yapacaklardır.
Bu nedenle TÜRK bayraklarımızı alarak,kollarımıza siyah band takarak hatta gerekirse bayrak tutmak amacıyla artçı da alarak akşam saat 19:00 da hareket etmek üzere sizleri SHELL de bekliyoruz.(iller bankasından T.Özal istikametine çıkışta soldadır)
Şehitlerimizin ruhları şad olsun.
1 - __sArSıLmAz__ ve artçısı ( bi aksilik çıkmazsa inşallah )
Kesinlikle katılacağım.
www.Motosiklet.net
Merhaba arkadaşlar,
SİZ, DEĞERLİ AİLELERİNİZ VE TÜM İSLAM ALEMİNİN BERAT KANDİLİNİ TEBRİK EDER, HAYIRLARA VESİLE OLMASINI DİLERİM.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
osman abim var oda inşallah motoruyla katılacak...
Kırtasiyeden sticker alacaktım motoruma 3 tane almak için girdim daha fazlasını hediye ettiler şehitlerimizi hatırlatmak için helal olsun valla.
www.Motosiklet.net
günaydın arkadaşlar,iyi hafta sonu olsun hepinize.
duyuru
dün akşam,türk chopper'ın başkanı ahmet bey aradı.korteje katılan arkadaşlara tekrar teşekkür ediyor,başlarken hepsine hoş geldin dediğini,ancak,biterken,basın açıklaması,röportaj filan derken teşekkür etmeyi unuttuğunu,benim nezdimde katılan arkadaşlarımıza teşekkür ettiğini belirtti.bilgilerinize.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Böyle bir etinlik yaptıkları için ben teşekkür ediyorum ancak adana mt den kimseyi göremedim bu beni çok üzdü 1 saatinizi bile ayırsaydınız en azından belki daha fazla etki olacaktı.
www.Motosiklet.net
basında ADANA korteji,
http://webtv.hurriyet.com.tr/2/19375...to-surusu.aspx
www.Motosiklet.net
herkese iyi geceler,etkinliğe katılamadım çünkü kozandaydım akşam 21:00 da geldim ama gözlerim doldu,aynı tepkiyi herkesten beklerdim,sadece motorcularmı var bu memlekette yazık başkanıma burda teşekkür ediyorum böyle bir etkinlik yaptığı için sizleri seviyem valla
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın,iyi haftalar dostlar.
herkese günaydın,kortejde katılım az olsada sesimizi duyurabildiğimize inanıyorum,yol kenarından vatandaşlardan alkışlı ıslıklı destek olması güzeldi,mt den Lastromantic vardı,İnşallah artık şehit haberleri gelmezde bizlerde güzel şeyler için kortej yaparız...
herkese iyi akşamlar,fazla giremiyorum evde yatılı misafir var
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Selam arkadaşlar bu gün itibari ile Cbf 500 Motorumu takas yolu ile Fz600 ile değiştirmiş bulunuyorum.Resim atmayı bi türlü öğrenemediğim için resimlerini atamadım inşallah en kısa zamanda atarim.Motorum 2005 model Gri renkte Sevgili Muzaffer abim ( Fazer Mazaffer)sağolsun çok yardımcı oldu buradan kendisine çok teşekkür ediyorum.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)