herkese iyi geceler,misafirim olduğu için gelemedim,
halukçum my tiççırım senin adına sevindim aramızdan ayrılmanada üzüldüm şahsen sağlık olsun en azından antalyada bir evimiz var dermişim
herkese iyi geceler,misafirim olduğu için gelemedim,
halukçum my tiççırım senin adına sevindim aramızdan ayrılmanada üzüldüm şahsen sağlık olsun en azından antalyada bir evimiz var dermişim
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın millet.dün akşam biz toplantıdayken,saat 22,48 sırasında,merkez üssü kozan olan,4,4 şiddetinde bir deprem olmuş,evdekiler hissetmişler.biz orada hiç hissetmedik.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkeşe iyi geceler,
allah beterinden korusun hiç hissetmedik
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın arkadaşlar.
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı Cumalar olsun.
Hafta sonu yayladayım.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkeşle iyi akşamlar,iyi hafta sonlarııııııı
günaydın dostlar,iyi hafta sonları olsun.
Herkese günaydın
Hayırlı işler bol kazanlar
iyi hafta sonları dilerimm
iyi akşamlar arkadaşlar.
iyi hafta sonları dilerim.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
sevgili arakadaşlarım ve dostlarım.malumunuz uzun süredir siteye giremedim.sebebi bilenler biliyor bilmeyenler için ADANA MOTOR adı altında motor alımı satımı ve aksesuar satışına başladık.sahibinden com.da adres ve gerekli bilgiler yazıyor.bilginize saygılarımla.
kızı kolda fazerı yolda severim.
herkeşe iyi geceler,bugün limonluya gittim bir motosiklet kazası vardı yerde yatan 13-14 yaşlarında bir çocuk ama başında 8-9 kişilik racing grubu vardı soramadım polis devam et deyince mecburen ayrıldım,bizim hayabusacılar duydunuzmu ölen yaralanan varmı merak ettim,çocuk yerde yatıyordu kıpırdamıyordu bile saat 10:30 11:00 civarı erdemliyi geçince
herkese iyi akşamlar
nemli ve boğucu bir güne günaydın dostlarım.akşama çamlıkta görüşürüz.
günaydınlar herkese...
Her asker yeşil bereli olamaz
günaydıııın dostlarım.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)