hayırlı cumalar.
pazar için bir organizasyon var mı başkanım?
iyi geceler adana mt yarın kısmetse muferit olrak gezi yapıyorum takılmak isteyenler gelebilir 1 motor 2 kişiyiz tek olsam artcı alabilirdim ama kusura bakmayın rotamız adanadan cıkıyoruz tekir camlıyayla tarsus adana okadar isteyen gelebilir takılmak isteyen cep ten ulaşsın
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın dostlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın dostlar,tüm dostlarımın babalar gününü kutlarım.
tüm babaların babalar günü kutlu olsun...
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
iyi haftalar,günaydın dostlar.
Günaydın arkadaşlar,İyi ve Bol kazançlı Haftalar.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
günaydınlar hayırlı haftalar...
Her asker yeşil bereli olamaz
Merhaba arkadaşlar,
hayırlı haftalar,
Hafta sonu Borusana BMW twst sürüşüne gidenlerden sıcak haber sokmu, yorum yokmu?
Hepinizin gelmiş geçmiş babalar günü kutlu olsun
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Hayırlı haftalar arkadaşlar, Tüm Adana MT deki Babaların ve Muttalip kardeşimin geçmişte olsa Babalar Gününü kutlar ,nice yıllar temenni ederim.
[QUOTE=Yusuf Ziya;2384581]Merhaba arkadaşlar,
hayırlı haftalar,
Hafta sonu Borusana BMW twst sürüşüne gidenlerden sıcak haber sokmu, yorum yokmu?
Hepinizin gelmiş geçmiş babalar günü kutlu olsun[/QUOTE
bmw test suruslerinde mt den kimseyi gormemek ilgincti . Bu arada gidip tum modelleri test eetik f650 den k1600gt ye kadar - adamlar her amaca yonelik motor yapmislar, tum modellerin ortak ozelligi fazlasiyla guvenli yeterince hafif ve makul duzeyinde altinda yakit sarfiyatlariydi
f650gs cok uysal bozuk sehirici yoolari icin bicilmis olaganustu kullanimkolayligi ve konforu, titresim cok az tek sikintisi otobanda ikinci motor aramanizson hiz 170
f800gs 21 inc on teker ebati desem arazide manyak ama virajlarda supermoto gibi yani ayak surterek viraj alirsiniz diz meraklilari uzak dursu son hiz 200
r1200gs f800gs nin abisi ama daha makul bi onteker ebadi ve agirligi onu virajlarda daha guvenli kiliyor arazide fazla agir , amaci bilinmeyene cok uzak yolculuklar. 2011 lerde bmw motora ilginc bi sistem yapmis ve titresim oldukca az son hiz 220
k1300r beni en cok mutlu eden ve acaba dedirten model oldu, ki s 1000rr la 280 lere kadar asik atabilir zorlasada ve mukemmel bi kullanimi ve viraji var frenler ise durmayi dusunmeniz yeterli ve su ana kadar gordugum en sexi motor amaci hafta sonlari adrenalinizi yukseltip kalp sagliginizi korumak son hiz 285
s1000rr ben onun icin disi ramzey ici ferrari diyorum, mukemmel otesi bi motor herseyiyle tek eksigi uzerindeki surucunun bilinclilik durumu gerisini o hallediyor ki bu makinayi turkiye sartlarinda pistte diilseniz yagmur modunda kullanmaniz en mantiklisi amaci hafta sonu piste cikip 10 yas genclesmek ison hiz,,,,,,,,,,,,,size bagli ben 300 gorebildim
k1600gt bence bmw nin 6 silindirli ustu acik iki tekerli arabasi, cunku ben motor kullanim zevki alamadim artcim cok mutlu olsada:(( gerci fiyati duyunca onunda yuzu dustuson hiz denemedim ama 230 larda 90 la gidiyormus gibisiniz .bana keyif vermed amaci ulkeler arasi yollarini ii bildiginiz otobanlarda yolculuki
r1200rt yi teste gittim aslinda ama o yoktu.
Guzel bi gun gecirdik sayelerinde tum bmw yetkililerine burdan tesekur ederiz .teknolojide japonlardan 10 gomlek ustunler fakat servis ve yedek parcadada oyleler.
Tum iki teker sevdalilari tekeriniz duz bassin .onemli olan varmaj diil yolda olmaktir
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
günaydın dostlarım.
ethemhan,ee yarın akşam görüşürüz o zaman.
Şu an bu konu içerisinde 54 kullanıcı var. (0 üye ve 54 misafir)