Bora abi Antep e gitmişken bizi hayvanat bahcesine de götüre bilirmisin zaman olursa .
Bora abi Antep e gitmişken bizi hayvanat bahcesine de götüre bilirmisin zaman olursa .
iyi akşamlar arkadaşlar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 20:21 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 20:17 ----------
yarın geziye gidecek arkadaşlara iyi eylenceler diliyorum yolunuzda farınızda acık lsun bora abicim ...
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
gezin bakalım benim yerime de eylenin :(
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
bi toplantımızda şakasına sormuştum s1000rr ı test edebiliyormuyuz diye burdan başvuru yapabilirmiyim yoksa borusana gelmemmi lazım?
herkese iyi akşamlar dilerim,tatil bitti yarın işbaşa düştü,antep spordan ses seda yok haden gali resimleri bekliyos
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın,iyi haftalar arkadaşlar.
arkadaşlar,gezi raporunun linki,iyi seyirler.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2372132
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
hayırlı haftalar arkadaşlar ...
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydınlar hayırlı haftalar bol kazançlar,ayrıcada antep geziniz çok güzel geçmiş bir antepli olarak bende katılmayı isterdim ama motorum bakımda ve hafta sonuna ancak alırım çünkü vaktim yok,inşallah bidahaki gezilere ve haftaiçi buluşmalarına katılmak isterim...
Her asker yeşil bereli olamaz
Günaydın Arkadaşlar,Herkese hayırlı ve bol kazançlı haftalar dilerim.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkese iyi akşamlar iyi haftalar,gezginler sağ salim döndüğünüze sevindim,
yusufum ziyam güççük çenkis yaşıyor ama bitkisel
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
tabikide yaşıyorum abilerim ama işime fazla kaptırdıgım için bazı zevklerimden mahrum kaldım 5 aydır motorumu yatırdım ama bu pazar lastiklerimi degiştirdim bakımını yaptım güzelce birde yıkadım ve bitkisel hayattan çıktım yeniden aranızdayım
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
günaydııııın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar,Hayırlı İşler.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Hayırlı işler merhabalar ...
Her asker yeşil bereli olamaz
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)