herkeze hayırlı haftalar allah herkezin işini gücünü rast getirsin. itle kopukla karşılaştırmasın arıza yaşatmasın, adam akıllı mesai yapmayı kısmet etsin yapsında yapsın yani bu hafta bir güzellik biz çalışan kullarına....
herkeze hayırlı haftalar allah herkezin işini gücünü rast getirsin. itle kopukla karşılaştırmasın arıza yaşatmasın, adam akıllı mesai yapmayı kısmet etsin yapsında yapsın yani bu hafta bir güzellik biz çalışan kullarına....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
gezi duyurusu
arkadaşlar,havanın da güzel olması dolayısıyla,bu pazar günü yani 05/06/2011 günü,GAZİANTEP'e gezi düzenledik.bugün G.ANTEP'le yaptığım görüşmede bizleri beklediklerini ve yapılacak hazırlıklar için,gelecek motor/kişi sayısını benden beklediklerini söylediler.bu nedenle,en geç cuma akşamına kadar katılmak isteyen arkadaşlarımın ya buraya yazmalarını yada bana tel.ile ulaşmalarını rica ediyorum.lütfen herhangi bir aksaklık olmaması için bu konuya hassasiyet gösterelim.
hareket yeri:doğu tarafı MOLA tesisleri
buluşma saati:08:00
kesin hareket saati :08:30
yolumuzun yaklaşık 3-4 saat süreceğini düşünerek hareket saati erken olarak düşünülmüştür.bilgilerinize.
pazar gününün hava durumu :
http://www.weatheronline.co.uk/weath...R=0&NOREGION=1
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
benim durumum zaten genelde net yazmaya bile gerek yok
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Biz katilamiycagiz, yavrucazımın SBS sınavı var. Giden arkadaslar şimdiden bol eğlenceler diliyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese iyi akşamlar dilerim,gezi işi benim için zor pazar günü pikap tutup köye malzeme götüreceğim pikap ayarlayan varsa mazotunu doldurup gidip gelebileceğimiz pazar günü angariye olmaz geziye gelebilirim
muzocum yavrucazına şimdikden başarılar dilerim,allah zihin açıklığı versin
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Günaydın Arkadaşlar,Hayırlı işler.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
bugün biraz geç günaydın arkadaşlar.
-bazılarınız tanır;ceyhan'daki burak hocanın babası dün akşam vefat etmiştir.kendisine buradan başsağlığı diliyorum.bilgilerinize...
-muzafferim,minanın sınavında başarılar diliyorum.tüm SBS ye girecek yavrularımıza da başarılar diliyorum.
-arkadaşlar gezi için artık liste oluşturalım.şimdilik bildiklerim:
1-ben,
2-çelik gürsel ve mehmet,
3-ceyhanlı mustafa,
4-büyük cengiz,
5-
6-
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Geçenlerde burak hocamız çarşamba toplantısına gelmişti galiba ondan bahsediyorsun. Allah rahmet eylesin, geride kalanlara Allah sabır versin.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Burak hocam başınız sağolsun.Mevlam geride kalanlara sağlık ve sabırlar versin kardeşim.Mekanı cennet olsun inşallah.(Isparta Rose Riders MC Zafer başkan).
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:04 ----------
Bora başkanım sizinde şahsınızda motorcu kardeşlerimizin başı sağolsun.Zafer.
Evet adana hepiniz bu kadarmısınız simsacak lahmacun buz gibi ayran ve dostluk muabbet sizi bekliyor...
Gaziantep sizi bekliyor
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
ali abi benim lahmacunlar uzun duble olsun birde sarımsaklı olsun bi zahmet. şöle bi tepsi kadar olsa yeter bana fazla yiyemem zaten motur çekmiyo artık rejime girmem lazım neyse bu seferde yiyim daha yemem olmazsa
GÜNCEL
1-ben,
2-çelik gürsel ve mehmet,
3-ceyhandan mustafa,
4-ceyhandan suat,
5-büyük cengiz,
6-jönyusuf,
7-lastromantic hakan,
8-
9-
10-
bora abi yanlız lahmacun konusunu iyice netleştirmeye çalışıyom şuan anteple msn den . bi tepsi misafirlere bi tepside bana özel şekilde yapılacak aman tepsiler karışmasın bak ben çok mağdur olurum o şekilde ....
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)