@ iso
hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
@ iso
hadeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
esprici gençlik
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
yaw millet bir sorum olacak... insanın beyninde öyle bir nokta varmııdır ki oraya şöyle destekli bir kodun muydu aklı başına gelsin yoksam isonun aklı başına gelmeyecek
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Arkadaşlar yerin özel mesaj yoluyla gönderilmesinin nedeni,henüz belli bi yer yada mekan düşünmemiş olmamdır,rahat edip sıcak bi ortamda sohbet edebileceğimiz bi yer bulup herkese özel mesaj yoluyla haber vereceğim ,saat ve tarih belli zaten ,özel mesaj yoluyla haber vermemin nedenide bir iki dakkalığına mt'ye giren arkadaşlar adana mt'ye bakmadan çıkarlar diye en azından site açıldığında özel mesaj uyarısı gelir ve buluşmadan herkesin haberi olur diye düşündümm SAYGILAR
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
facebook ta grubun taleplerini kim kontrol edio???
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
merhaba adanalı grubu.
sizlere bişey sormak istiyom?
aranızdan veya tanıdığınız birisi istanbuldan ybr satın aldımı çünkü benim eski ybr yi patron adanalı birine satmış ta eer tanıyosanız motosiklet hakkında bilmek istedikleri bişey varsa söyleyebilirim gerçi şirketin en iyi motosikleti oydu ama sonuçta baya km.si vardı da başına bi ağırıza gelirse daha çabuk çözümünü bulur diye yardımcı olurdum.
saygılar.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
kankiiiiiiii hatay ın meşur zeytin yagı gibisin haaa bide üste cıkıyo olim özrün kabahatinden beter
aynı kıralın veziri ibisin biliyon mu o hikayeyi
yaw abi zaten mt ye girip de adana adana mt ye bakmayan bizden midir ki sorarım sana ha birde kullanıcı ayarlarını yapmışlarsa zaten abona oldugu başlıklar hakkında herkesin msn sine zaten mail gelir kullanıcı ayarlarını yuapmışlarsa eger yapmamışlarsa özel mesaj bildirimide gelmez ki ben isonun yazdıklarında biraz dansözlük sezdim malum yılbaşında dayatıyolar bütün tvl er mecbur dansöz seyredecez
bozacının şahıdi şıracııı nolacak
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
tüm Adana'lı motorsever dost ve arkadaşlarımın yeni yıllarını kutlar.2008'in sağlık,huzur ve gönlünüzdeki motorları getirmesini dilerim.sevgilerimle.
2 ocak çarşamba günü toplanıyoruz arkadaşlar yarın mekan herkeze bildirilecek haftasonu için gezi planı yapılacak 2008 ilk gezisinde hep beraber olmak dileğiyle MUTLU HUZUR BİR SENE HERKEZE
benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
feel the fear and do it anyway ::deliir::
Yeni başlayacak yılın kazasız,belasız,saglık ve sıhhat içinde ailenizle birlikte mutluluklar getirmesini,Vatanımıza,milletimize hayırlara vesile olmasını dilerim.
Kadirliden selamlar.
THICKHEADED MAN DOESN'T WEAR HELMET
herkese mutlu huzurlu dertsiz kedersiz bir yeni yil diliorum...
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Tüm adanalı arkadaşlarin yeni yılını kutlar sağlik,mutluluk ve başarılar dilerim
GAZİANTEP MT
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)