Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkese iyi haftalar. aşağıda linki olan omm nin 4-5 haziran mersinde 2 günlük eğitimi var. katılmak isteyen kaçırmasın diyorlar. ben kayıt yaptırdım. bilginize...
http://www.ommriders.com/t/01/sub.jsp?p=9535
---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:01 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:59 ----------
[QUOTE=adanalı;2350771]kesin geleceğinizi belirtmediğiniz için,2 motor birleşince hareket ettik.keşke peşimizden yetişseydiniz çünkü 80-90-100 aralığında gittik zaten.sağlık olsun bir dahaki sefere birlikte teker çeviririz.
ben aslında misis çıkışına kadar geldim fakat kimsecikler yoktu. daha tanışamadığımız için böyle oldu. inşaallah bir dahaki sefere.
[QUOTE=mfk321;2351351]herkese iyi haftalar. aşağıda linki olan omm nin 4-5 haziran mersinde 2 günlük eğitimi var. katılmak isteyen kaçırmasın diyorlar. ben kayıt yaptırdım. bilginize...
http://www.ommriders.com/t/01/sub.jsp?p=9535[COLOR="Silver"]
Merhaba arkadaşım,
Eğitime sürücüler kendi makineleri ile mi katılıyorlar?
Bu konuda bir bilgin var mı?
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydınlar...
Her asker yeşil bereli olamaz
Günaydın Arkadaşlar,Herkese Hayırlı işler.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
bu aradaa OMM nin eğitimine kimse katılmayacak mı? sadece 250 tl veriyorsunuz ve 2 gün sabah 8 akşam 5 motosikletle uğraşıyorsunuz. iyi değil mi?
muzaffer abi dediğin tamirci nin tel ini aldım peki diğer motosiklet markaları misal bmw nin tamirini yapabilirmi yada bmw tamircisi varmı adanada hesaplı işini iyi yapan...adanada pek arkadaşım yok onun için soruları burada soruyorum...teşekkürler..
selam adanalı motorcular
ne yaparsınız, hepinize selamlar olsun.kendinize iyi bakın, kaza bela görmeyesiniz.görüşmek dileğimle
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
herkese iyi akşamlar dilerim,demirim gürselim yeni dünyalar kurudu artık sağol,
yarın akşam bişey çıkmazsa ben çamlıkta olucam şimdiden yazayım dedim
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Dörtyoldayım adanalıyım ozaman bende varımmmmmmm ))))
bu akşam ben gelemiyorum,mazaretim var asabiyim,öpüldünüz
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Merhaba arkadaşlar,
Hepinizinin 19 mayıs Gençlik ve Spor bayramını kutlarım.
iyi geceler arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Şu an bu konu içerisinde 38 kullanıcı var. (0 üye ve 38 misafir)