günaydın millet hava süper değil mii
günaydın millet hava süper değil mii
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
Bu gidişle Haziranı gözden çıkardım Ağustos da düşündürüyor .
iyi akşamlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
yarın bir yere gidiliyor mu? daha önce de sormuştum. ilan edileceği belirtilmişti de?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
kimseden ses çıkmadı. ben de herkese iyi geceler dileyeyim. eğer gidecek olan olursa yazsın lütfen
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:02 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:52 ----------
sağolun başkanım. ben katılmak isterim. umarım hava güzel olur. herhalde sabah bir duyuru daha yapılacaktır. yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim.
güzel bir güne günaydın arkadaşlar,belen yolcusu kalmasın.
hayırlı yolculuklar bora abi. hava çok güzel. Bende bir motor pazarına gidim
9.25 gibi oradaydım fakat kimse yoktu. istasyon görevlileri 2 kişi geldi ve gitti dediler. ben de eve geri döndüm
Merhaba Adanalı arkdaşlarım,bu haftasonu da yağmurlu geçti benim bi sorum olacaktı,yamaha fz6 fazer almayı düşünüorum,öncelikle hemşerilerime sorim dedim...ne diosunuz???
yorumun için tşkler...neden gsr600 peki de fazer değil ???
kesin geleceğinizi belirtmediğiniz için,2 motor birleşince hareket ettik.keşke peşimizden yetişseydiniz çünkü 80-90-100 aralığında gittik zaten.sağlık olsun bir dahaki sefere birlikte teker çeviririz.
arkadaşlar,bugünkü gezi resimlerinin linki :
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2350764
bencede GSR 600,çünkü o bir SUZUKİ,1 yıl kullandım,olağanüstü memnundum.param olursa yine alırım.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
wertcvb, Çok teşekkür ederim kardeşim, işte bu ve bunun gibilere insan söyleyecek söz bulamıyor, ağzını bozabilme kabiliyetine sahip birisi değilim, ama motorumun çalındığını söyledigimiz sevenlerimiz sagolsunlar onlara yönelik söylenebilecek eeeeen güzel sevgi dolu sözcükleri söylemeyi hiiiç esirgemiyolar! Hislerime tercüman oluyolar
Bugün öğlen saat birden taaa sekizbuçuga kadar fellik fellik motorumuzu arayıp elimizden geldigince bişeler yapmaya çalıştık ama nafile… İnsanın alın teri olmasa düşermiydi hiç bu kadar peşine ama işte elden bişe gelmiyorsada yapacak bişe yok maalesef…
günaydın ADANA MT.nin rüzgar sevdalıları.hepinize iyi haftalar,bol kazançlar olsun.
Günaydın Arkadaşlar,Herkese hayırlı haftalar,Bol Kazançlar.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)