ayıp size yaa ...millet yayla soğuğunda geziyor,siz adanaya soquk diyosunuz.cıx cıx cıx teesüf ederim
ayıp size yaa ...millet yayla soğuğunda geziyor,siz adanaya soquk diyosunuz.cıx cıx cıx teesüf ederim
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
diyene bak
sen artçı olduğun için soğuğun tam olarak tadına bakmamışsındır
kasılarak, titreyerek motor üstünde nasıl durduğunu bilmiyorsun (hazırlıksız dönüş soğuğuna yakalanırsan oluo tabi bunlar)
iliğin viyak viyak çığırıyooo
ahahahaaaaa koptum yaaa
berker fena kerter
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
şu tatlı su motorcusu olmadığını iddia eden arkadaşlar bi hafta sonu beraber takılalım bakalım
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
laaaa kankooo avatarları karıştırıyorlar galiba
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ule hannolar, içine ...ıosunuz bu sayfanın haaa
tamam, ben de katkıda bulunuo olabilirim ama
kaskın öneminden falan bahsedelim, yararlı bilgiler verelim, benim motosiklet eğitim dersi verdiğimi konuşalım
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
arkadaşlar makinam satlıktır 200cc zongshen cros ilgilenenler özel msj atsın
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
yav biz bu sayfaya bir hafta takılmayalım bir hafta kimsecikler bişey yazmıyooo,tamam tama anladık akdeniz tv 'ye çıkacan bana ünlü kaprisleri yapma şimdikkhadi bi toplantı yapalım toplanalımm gerçi toplanmak için cengizinde olması lazım yoksa bizler sadece lanırız ancakkk
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
artık paparazziler peşimden koşacak
sonra ben de herkes gibi şarkıcı olcam
politikaya dalmazsam olmaz
bu arada partilerin vazgeçilmeziyim
ardından gazetelere manşetim
ünlü bi sevgili ama feyk (anlaşacaz önceden)
sonrası hüsran
ben zaten ünlüyüm şekerim
[B]ama hâââLâââ[/B]
yaw hadi bahsedelim kask önemlidir motosiklet sürücülerinin olmazsa olmazlarından biridir.....
amaaaa gecen gün discovery kanalında şu mobiletin üzerine yatıp sürenlerin belgeselini izledim resmen koptum yaw eleman diyoki bu motosikletler üstüne yatmadan sürülmez birde kask takılmaz
ha birde gecen lerde içlerinden birisi kaza yapmış 10 takla atmış ölmüş gayet normal gibi de anlatıyo discovery canel de bise seyrettiriyo
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ARKADAŞLAR 2 OCAK 2008 ÇARŞAMBA GÜNÜ AKŞAM 20:30'DA TOPLANIYORUZ HEM MUHABBET EDERİZ HEMDE YENİ Bİ GEZİ İÇİN PLAN YAPARIZZ YERİ ÖZEL MESAJ YOLUYLA BEN SİZLERE GÖNDERECEĞİMMM SAYGILAR
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)