Merhaba arkadaslar,
Hayirli isler.
Merhaba arkadaslar,
Hayirli isler.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın millet. İzmir e yerleştim temelli. İşe başladım. Motosiklet yok, ufukta da görünmüyor. Sizleri özledim. Bu taraflara uğrarsanız arayın. Görüşmek ümidiyle.
Alp
HADİ GENÇLER PUANLARI GÖRELİM
SONUÇLAR AÇIKLANDI. UMARIM HEPİNİZ BARAJI AŞMIŞSINIZDIR.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkese iyi akşamlar dilerim,siz mersininize gidin,mersin beni bozar ben kısmet olursa kozan yapmayı düşünüyorum
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın ADANA MT.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın millet...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
yükselde geçmiş barajı....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
yüksel barajı geçmiş duyduğuma göre herkeze kebap ısmarlıcakmış ben öyle duydum
yüksele düşmez o ama muzaffer abi kesin ısmarlar ne de olsa oğlu barajı geçmiş bundan guzel günmü var
Adana mt ben kaçar..Suan ıstanbuldayım aksamda hayırlısı ıle vıyanadayım Kendınıze ıyı bakın 21 hazıranda gelıyorum(Adana Tabiriyle b*kum kurumadan) gorusmek dılegıyle
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
haydi yolun açık olsun canım benim....
@YUSUF AMCA:evet amca uzun zamandır giremıyorum şimdi rahat rahat girebilirim=) barajı geçtim çok sükür.diğer sınava inşallah
@JÖYSUF: KEBAP FLAN ISMARLAMAK BÖYLE ŞEYLERDE YILDIRIM AİLESİNE TERSS(SAKALL)İCAP ETMEZ=) ASIL BARAJI GEÇTİM DİYE SENİN ISMARLAMAN GEREKİR
@MUZAFFER AMCA:EVET AMCA BEN VARDIMDA GİREMEDİM ÇOK SÜKÜR KENDİME GÖRE İYİ BİR PUAN ALDIM
BURAK ABİ:SEN BANA KEBAP ISMARLARSIN ARTIK=)
Şu an bu konu içerisinde 34 kullanıcı var. (0 üye ve 34 misafir)