günaydın arkadaşlar.hayırlı cumalar olsun.
günaydın arkadaşlar.hayırlı cumalar olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Abim sana da hayırlı cumalar yav nöbetten çıktım aslında pis uyuyasım var haaa yok o değil bazen böle gözlerim dalıyor vaazda imama saygısızlık oluyor...
:bounce: Efendi olcaksn Efendilik herzaman iyi prim yapar bak Yüzüklern Efendisine nasıl gişe yaptı Olay yüzüktemi ? Hayır efendilikte:bounce:
Günaydın millet...
Hayırlı cumalar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
adana köprü başı otur saraya karşı otur saraya karşı.gel boracım beraber gezelim anlayan anlar.imzamıda atim boraya kapak olsun..
kızı kolda fazerı yolda severim.
Hafta sonu hava yağışlı gösteriyor Eto ne yapcaz şimdi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
teşekkür ederim bora abim. He valla birazda hoplayıp zıplayalım dedim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:30 ----------
Evet Bu son zamanda biraz hızlı alım ve satımlar yaptım. ama bu yaz başka alım satım yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:33 ----------
Teşekkür ederim abi.
yeni motorun hayırlı ugurlu olsun yusuf arkadaşım.kazasız belasız güzel günlerde kullanman dilekleriyle...
herkese iyi akşamlar,hayırlı cumalar dilerim,
jönüm yusufum küçük traktörün hayırlı olsun,allah kaza bela göstermesin
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Herkese iyi akşamlar.
pazar hava güneşli olabilir bence nisan yağmuru bence o kadar etkili olmaz.biz ne olur ne olmaz pazar sabahına bakalım.yinede program yapalım , ben çatlayacam artık=)
bence bir TEKİR YAPMA ZAMANIMIZ GELDİİİİ!!!!!
http://turkish.wunderground.com/glob...ons/17350.html
EVET PAZAR PARÇALI BULUTLU HAYDİ TEKİRR=)
günaydın arkadaşlar.iyi hafta sonları.
günaydın arkaşlar ulusal egemenlik cocuk bayramımız kutlu olsun zati hepimiz 18 yaş altıyız degilmi yaşımız öle göstermiyosada gönlümüz genc adana mt ye iyigunler diler ve ben kacar....
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Merhaba arkadaslar,
Guzel bir pazar gunu diliyorum.
Sinemaya gitmek icin iyi bir gun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın arkadaşlar,iyi haftalar.
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)