bütün menderese rezil olduk,karizmamız yerlerde.hatta bir arkadaşımız devlet memuru olduğu için yüzünü bile sakladı.
arkadaşlar,haftaya da patlıcan dolma oyulacaktır.bilgilerinize.
bunlarda ismailin oradaki etkinlikten.
bütün menderese rezil olduk,karizmamız yerlerde.hatta bir arkadaşımız devlet memuru olduğu için yüzünü bile sakladı.
arkadaşlar,haftaya da patlıcan dolma oyulacaktır.bilgilerinize.
bunlarda ismailin oradaki etkinlikten.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın ADANA MT.nin gezginci motorcuları.geziye gidecek arkadaşlara iyi vakit geçirmeleri dileklerimle.ethemhancığım asli görevini unutma.
arkadaşlar herkese güzel bi hafta sonu diliyorum bugün geziye gelemedim baldızın öğle sonu nişanı var inşallah bidahaki sefer
Bora abi motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin
bora abi yeni motorun hayırlı uugrlu olsun.yüce mevlam kazadan beladan korusun.eski bir apache kullanıcısı olarak çok iyi bir secim yapmışsın.yeni apache lerde titreme varmı abi???
Bora Başkan yeni motorun hayırlı olsun çok memnun oldum, Allah kaza bela vermesin,çok güzel görünüyor umarım bir tur attırırsın. selamlar
Gezi başlığı açılmıştır buyrunnnn
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
şu bezelye muhabbeti nedir ya bukadarmı kılıbıksınız be yaa ayıptır rezil olmuşsunuz,erkekliğin ve delikanlılığın kitabını yeniden yazmak gerekecek anlaşılan,sizin gibi erkekleri bezelye ile kınıyorum,bu yüzden toplantılara gelmemeyi düşünüyorum gerisinde bulgur var pirinç var kuru fasulye var ayıklanacak dimi ne me lazım elaleme rezil olmayalım
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
günaydın dostlarım,hepinize hayırlı ve bol kazançlı bir hafta diliyorum.
eyvallah müminciğim teşekkürler.
henüz daha 25 km.de pek fazla binemedim.(plakasız gezmekten korkuyorum)
teşekkürler eraycığım.hayhay tabii ki tur atabilirsin ama 250 den sonra kesiciye giriyor.
sağolasın muttalipciğim.daha iyileri sana olsun kardeş.
kardeş iyiki geldin yawww ne kadar güzel fotolar bunlar. sen yokken bu işi yapanlar vardı (fazer muzafer abi) onunla kıyaslıyorumda alakası yok.on numarasın...
çok güzel gezi olmuş...mesaiyi hallettim fakat evdeki mesaiyi halledemedim aranızda olmak isterdim
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:38 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:36 ----------
bora abi tekrar hayırlı olsun makinen güzel görünüyor Allah kaza bela vermesin abi.
Hayatta neyin önemli olduğunu keşfetmek için
bir felaket beklememek gerekir:P:P:P
Günaydın millet...
Bora kardeş, yeni motorun hayırlı olsun allah kaza bela göstertmesin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Abi hayırlı olsun yeni gördüm allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
bora abim motorun hayırlı uğurlu olsun ALLAH kazadan beladan esirgesin inş....
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
Bora başkanım,
Motorun hayırlı olsun.
Yahu şu kuyruk doğrultma işinden kurtulmak için eni sonu kuyruksuz motor ürettirecek birileri.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
teşekkürler muratcığım.
sağolasın muzafferciğim.
amin burakcığım.
amin hepimizi egemenciğim.
teşekkürler yusufcuğum.hah işte benim motor tam da bu modelden.
günaydın arkadaşlar.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)