günaydın arkadaşlar.hayırlı cumalar.
günaydın arkadaşlar.hayırlı cumalar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı Cumalar,
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın millet...
Hayırlı Cumalar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Hayırlı cumalar Bora abi geldimi senin motor ?
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Herkese merhaba, aranıza yeni katıldım ve bir konuda tavsiyelere ihtiyacım var. Birkaç yıl önce A2 ehliyeti aldım fakat pek motor tecrübem olmadı. Motorum yok. Ehliyeti isteyerek aldım ama sürüş yapmadım. Adana'da bir süre boş zamanım var ve ileride kendi motorumu kullanabilmek için biraz pişmem lazım. Ne tavsiye edersiniz? Benim aklıma sürücü okullarından ders almak geliyor fakat temin ettikleri motorlar uygun mudur? Çok ucuza bir motor almak mı ya da sürücü okulları yerine motoru olan birinden yardım almak mı? Gördüğünüz gibi konuya biraz fransızım.
Saygılar
hayırlı olsun bora abi .
Bora Abi Hayırlı olsun yeni makina. Allah kaza , Bela vermesin güle , güle bin abi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:33 ----------
Motosikleti: TVS APACHE RTR 150(2011) Hemende Etiketi yapmış haaa
---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------
ismail abi Senin kapının önünda duran asya 200cc lik cross u da bana versene. Kymco süper 8 2011 model motorum var onunla takas edelim
Bora abi yeni TVS APACHE RTR 150(2011) marka ve modelli motosikletin hayırlı olsun güle güle kullan en kısa zamanda izlenimlerini bekliyoruz
resim deneme
iyi geceler
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
teşekkürler arıyorum şimdi mesajları
---------- Mesaj ekleme zamanı: 02:35 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:20 ----------
Son 10-11 sayfaya baktım fakat bilgi bulamadım. Sadece bir arkadaş eldiven kask ceket sorusu sormuş ona da markalar söylenmiş
günaydın dostlarım.
atikmotor (ismailciğim),jönysf (yusufcuğum),ahmetnr (ahmetciğim ve senin nezdinde tüm ceyhanlı dostlarım,ethemhancığım iyi dilekleriniz için teşekkür ediyorum.yüce ALLAH,hiç birimize kaza-bela vermesin.
trz0,carrefourdan real yönüne giderken,otoban köprüsünün altından geçer geçmez,shell petrole gelmeden sağda ÇUKUROVA MOTOR var.zaten önünde motorları görürsünüz.scooterla başlatıp-vitesli motorla eğitim veriyorlar.orada şengül hanım ve taner bey var.bu işi profesyonelce yapıyorlar.eğer giderseniz,benden selam söyleyin,ilgilenirler.bu arada benim adım BORA KARAKAŞ.
bora abi hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin abi.
Hayatta neyin önemli olduğunu keşfetmek için
bir felaket beklememek gerekir:P:P:P
sağolasın muratcığım.
gunaydın millet
bora abi hayırlı ugurlu olsun
kara murat benim FUAT KOŞAK
boracığım herşey gönlünce olsun güle güle kullan canimmmen yakın zamanda seninde kuyruğunu doğlutmayı nasip eder BANA işşallahhhhhh maşellahhhhh.severim ben senin kuyruğunu,muyruğunu,suyruğunu,seyruğunu,xeyroğunuimzamıda atim senin kuyruğuna
kızı kolda fazerı yolda severim.
Muzaffer amca'nın (Fazerr) Özel sektör yöneticileri ve hava kuvvetlerınden destek alarak düzenledi Adana Mt 1. Geleneksel bezelye ayıklama etkinliginin resimlerini sizlerle paylaşmak istedim Bu etkinlik her haftasonu gerçekleşecektir katılmak isteyenlerın muzaffer beyle irtibata geçmesi rica olunur
Yarın gezide görüşmek üzere hayırlı akşamlar
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)