selam arkadaslar
suan antepdeyim bir bilginize ihdiyacım olacak R 1200 RT motorda lasdiklere hidrojen hava
bastırmıs bu havayı basdıkdan sonra motorda gezme baslamıs
bu hidrojen havayı basan veya duyan oldumu????
selam arkadaslar
suan antepdeyim bir bilginize ihdiyacım olacak R 1200 RT motorda lasdiklere hidrojen hava
bastırmıs bu havayı basdıkdan sonra motorda gezme baslamıs
bu hidrojen havayı basan veya duyan oldumu????
kara murat benim FUAT KOŞAK
Fuat ustam merhaba,
Kullanan arkadaşlarım oldu. Lastiklerin hava basıncı düşmüyor ve uzun sürüşlerde ısınma yapmıyor. Yaz aylarında faydalı olduğu ifade ediliyordu.
Ancak bazı kullanıcılar lastiklerin hassasiyetini azalıp, titreşimi ve zemin etkileşmesini direk sürücüye aktardığından şikayet ettiler. Çarşamba' ya kaçırma gel. Muzaffer şapkadan tavşan çıkaracakmış.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
ooo yes bora abi. Desene yarın şenlik var Haberleşelim sıfır makina kokusu almak istiyorum
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:48 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:46 ----------
ben biliyorum lastiği ısıtmıyor genelde yaz aylarında yapıyorlar ama motorlara gelmez neden dersen abi. Lastikleri ısıtmak lazım , ısınmış lastikler zemini daha iyi tutur.
herkese iyi akşamlar,fuatçım o nitrojen olmasın sakın,bizim üsde uçak lastiklerine basıyorlar,bu konuda en iyi bilgi bizim hayatiden alınır nede olsa bakımcı teknik eleman,
boracım aldınmı motoru bilmiyorum yarın akşam işim var gelemiyecem televizyon olayını halledicez muhtemelen erken biterse işim kaçar gelirim bitmezse sağlık olsun
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
iyi geceler mt muzaffer abi sıkma mı? getirecen ona göre ac gelelim
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar...
Akşama gelen görür Bence siz yinede tok gelin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
dun akşam izledim ikisine de çok güldüm
http://www.youtube.com/watch?v=7NmsuQxrZY0
http://www.youtube.com/watch?v=L5AAAU1j52U
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
kızı kolda fazerı yolda severim.
herkese yi akşamlar dilerim gelemedim kusura bakmayın,biraz yoğunluk vardı daha yeni gelebildim eve iyi geceler diler ve yatarım
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın arkadaşlarım.
akşamki toplantımız bol katılımlı ve neşeli geçti.darısı diğerlerine.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaslar,
Aksam toplantisi yine cok keyifliydi. Gecenin maskotu oskar oldu.
İyi geceler arkadaslar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)