Adana MT ve Tüm doslarımızın bayramı mübarek olsun.. sizlerle sağlıklı,mutlu nice bayramlara... Selamlar..
Adana MT ve Tüm doslarımızın bayramı mübarek olsun.. sizlerle sağlıklı,mutlu nice bayramlara... Selamlar..
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
tüm Mt Cilerin Bayramı Mübarek Olsun
sözlerimibirleşikyazmamınsebebiayrılığısevmememdir
Kafan Çalışmıyorsa Kask Takma...
Sevgili Arkadaşlarım Bayramınızı Kutlar.sağlık Mutluluklar Dilerim
insallah kalici ve katilimci oluruz
Ben Latif ama SURUCLU dersem belki taniyan olabilir..34LTF.. plakali bi hayabusam var,belki bilen olabilir.Satmayi kafaya koymustumda cukurova motorda bayagi bir yatmisti sonra vazgecmistim iyikide vazgecmisim...
Su an hic bir gezinize katilmadim subat ayina kadarda katilamayacagim yurt disindayim..
ama subattan sonra insallah araniza olmaya calismaya ozen gosterecegim...tekrar herkesin bayramini kularim...
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
arkadaşlar Bugun Sanırım Bir Motor Kazası Oldu Ve Sonuçu Kötü Bilgisi Olan Varsa Paylaşsın!
arkadaşlar kesin birsey bilmiyorum ondan dolayı acıklama yı da kapalı sekilde yapıyorum ilk ögrendigimde ölü oldugnu duydum ancak sadece yaralanma varmıs honda R600 ile...
allah yardımcısı olsun tüm mt külübü olarak geçmiş olsun diyorum..
[COLOR="Blue"]HER ZAMAN HER YERDE GFB.....[/COLOR]
adanadamı hocam.akşam ben tv de bi kaza haberi izledim sanırım izmirdi,haberin sonlarını yakalayabildim.artçı bayan ölmüştü,süren arkadaş hastaneye götürülüyordu
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
arkadaşlar bindiğim R1 i satmayı düşünüyorum bilginiz olsun forumda 'satılık' bölümünde var ilgilenlere duyrulur...
[COLOR="Blue"]HER ZAMAN HER YERDE GFB.....[/COLOR]
niye bayramda bi gezi düzenlenmedi yaawww
gezelim artık yaaaaaaaaaaaaaaaaa
arkadaşlar bugun super KROS gezi yaptık gerçi ben kros hacemisiyim ama biraz ögrenmemiz gerekiyor eglenceliydii.
resimleri kadir abii koyacak sanırım..
ben warım allahtan kötü bişe olmasa gelirim ben gezilere...
yeni gelenler(benden sonra gelenler ) hoşgeldiniz hepiniz.kalıcı olmanız ve en kısa zamanda gezide buluşmamız dileğiyle...
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)