günaydın millet.
günaydın millet.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaslar,
Gunesli bir Pazar gunune merhaba.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
hava süper. Ben tekire gidiyorum :d 50 adet ağaç ilaçlanıp, gübre atılacak :D
iyi akşamlar arkadaşlar,,, net bayagı sakin herkes okuyup cıkıyor herhalde iii geceler o zaman zzzzzzzzzzzzzzz
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
herkese iyi akşamlar,yarın çok işim var ayakta duracak halim yok herkeşe iyi geceler
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
hepinize günaydın,iyi haftalar dostlarım.
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Cengiz abi,
Bu günkü Balcalı ziyaretin sonrası umarım seni rahatlacak haberler alırsın.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herrkese merhaba.hayırlı haftalar dilerim. CEYHANIN GÜLÜ mustafammm neyaparsun
kızı kolda fazerı yolda severim.
herkese iyi akşamlar,yusufum müdürüm daha belli değil,6 tüp kan aldılar 3 adet film çektiler sanırım beni dizilerinde oynatacaklar yada dizlerindesonuçlar yarın çıkacak ama malesef yarın iş yerinden çağırdılar çarşamba günü kısmetse alıcam ak gt,kara gt meydana çıkacak ama doktorun dediği bişey zoruma gitti bundan sonra motora binemiyebilirsin dedi,bende kafama sık ama bunu benden isteme dedim,ne halin varsa gör o zaman dedi
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
VAY BENİM ÇİLEKEŞ,İYİLİK ABİDESİ KARDEŞİM ULEN NEDİR BU SENİN ÇEKTİKLERİN BEE vallahi artık zoruma gidiyor neyaptında bu kadar çile çekiyorsun yahutam rahat edeceğin yerde tövbe estafurullahhh.işşalah tez zamanda sağlığına kavuşursuda bizleri sevindirirsin canım arkadaşım benimmmmmm
kızı kolda fazerı yolda severim.
sağol abim benim teşekkür ederim iyi niyetinden dolayı,yaşanacak varmış be abi yapacak bişey yok sadece biraz daha dikkat edeceğim
abi şu imzanı değiştirsen artık kızı kolda fazeri yolda falan,hayabusayı virajda kızı nerde seversen sev yane
eyvallah kaçak,kayıplardasın ses var görüntü yok nedense
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
valla bilmiyom mustafacım,sanada söz verdim cumartesi gelirim diye o gününüm acilde geçti sabah kalktığımda iki ayağımıda hissetmiyorum o günü yaşamak bile istemiyorum şu an daha iyiyim delik deşik ettiler hastanede ama bu sefer allahtan bişey çıkmazsa cumartesi çayını içmeye gelicem
ben yatar herkese iyi geceler dilerim
günaydın arkadaşlar.cengizim çok geçmiş olsun kardeş.
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)