Sevgili arkadaşlarım çok teşekkür ederim.Herkese iyi dileklerinden dolayı.Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.
Bora abim emin ol belki senin kadar temiz bakamayabilirim ama elimden geldiğince bakmaya çalışacağım.
Sevgili arkadaşlarım çok teşekkür ederim.Herkese iyi dileklerinden dolayı.Daha güzelleri sizlerin olsun inşallah.
Bora abim emin ol belki senin kadar temiz bakamayabilirim ama elimden geldiğince bakmaya çalışacağım.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
mustafa kardeşim ama unutma bana sözün var cbf 150 geçmek yook özelliklede boluda
günaydın arkadaşlar,iyi haftalar olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hayırlı işler bol kazançlar...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
mustafa abi hayırlı olsun güle güle kullan darısı başıma
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
dilerim her iki taraf için de hayırlı olur....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
herkese iyi akşamlar dilerim,mustafacım sen kimseye uyma senin için en güvenli hız neyse o süratle git,meret yerde durduğu gibi durmaz
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
eyvallah,cumartesi kısmet olursa ordayım köye gidicem önce uğrar bir çayını içerim bide o adama söyle cbf si olana gelsin görüşelim
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
iyi geceler arkadaşlar...
---------- Mesaj ekleme zamanı: 23:45 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 23:43 ----------
iyi geceler agalar...
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Hayirli geceler arkadaslar,
Bora abi,
Mustafa,
Her ikiniz icinde hayirli olsun.
Allah gonlunuze gore versin.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın dostlarım.
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar.
mustafa ön cam için bir de bunlara bak.
http://www.ozenmotor.com.tr/UrunDetay.aspx?UID=831
http://www.ozenmotor.com.tr/UrunDetay.aspx?UID=829
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Arkadaşlar,Herkese Hayırlı işler.
Bora abi baktım ama çok pahalı bu camlar.Yinede düşünelim Çarşamba kritik yaparız bi.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 08:20 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 08:18 ----------
Birde tüm iyi dileklerde bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Daha iyisi sizlerin olur inşallah.
mustafa arkadaşım motorsikletin hayırlı ugurlu olsun..tekerlegi yola düz basın...hayırlı günlerde kullanman dilegiyle...
MrBLaCK Kardeşim teşekkür ederim.Daha iyisi senin olsun.
Herkese iyi akşamlar arkadaşlar bugün afyonlar patlamadı galiba çok sessiz burası
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:42 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:37 ----------
Yarın akşam Çamlıktayız galibaYani geçen görüştüğümüzde Bora abi öyle demişti.Kuyruk doğrultma merasimi var ona göre şiparişler Antepten geldi yani bugünden eğer gece canım sıkılıp yemezsem herkese yetecek kadar duruyor şu anda
herkese iyi akşamlar,yarın çamlıkta görüşmek üzere
slm arkadaşlar
Hayırlı geceler arkadaşlar,
Yarın Hatay' da olacağım. Umarım vakitli dönebilrim.
Akşam Çamlık' ta görüşmek dileği ile...
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)