Sadece izleyin herkese ibret olsun(=
http://joshspector.com/2011/02/13/no...Spector.com%29
herkeze merhabalar aranıza yeni katıldım 17 yaşındayım cross ve motosiklet eğitimi aldım a2 ehliyetim de var . adana içinde cross gruplarına katılmak istiyorum yardımcı olabilir misiniz ?
herkese iyi akşamlar hayırlı hafta sonları dilerim
burakçım son söz öylemi söyleniyo(peki hayatım)
haydut sanki kulağıma ihtiyar heyeti der gibi bir ses geldiama beniim yal daha 32 koçum babana söyleyeceksin onu onunki 54
Tc-ghg hoşgeldin siteti takip edersen adana da crosscular var hemde baya aktifler ismide kadir gezi yazılarına bak ordan görürsün nerde ne zaman toplandıklarınıda yazıyorlar
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
teşekkür ederim ulaşmaya çalışıyorum .
günaydın dostlarım.
evet,motosiklet bir heyecandır,yaşam felsefesidir,hayata tutunmaktır,özgürlüktür.ne güzel bir birliktelikleri varmış ve yıllar sonra bile (1 kişi eksikle) aynı heyecan ve coşkuyu yaşayabiliyorlar.bizlere örnek olsun,ALLAH birlikteliğimizi bozmasın.
bizde yıllar sonra diyeceğiz ki rahmetli bir arkadaşımız vardı,nur içinde yatsın,geziler düzenlerdi,hiç cüzdan taşımazdı,oscar ı gezdirirdi,bir motor markasına takıntısı vardı hatta o isimle anılırdı. toprağı bol olsun,ALLAH günahlarını affetsin.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Selam arkadaşlar bu gün öğleden sonra Sevgili Bora abimin motorunu almış bulunuyorum.Kendisine bana her türlü konuda yardımcı olması nedeniyle çok teşekkür ediyorum.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
iyi akşamlar herkese,
mustafacım güle güle kullan allah kaza bela vermesin,yedik içtik kesene berket allah daha çok versin
bişey unuttum Adana mt de geleneksel kuyruk düzeltme operasyonu vardır,motor alan her kimse baklavasız gelmez toplantıya artık gönklünden ne koparsa demedi deme
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
(bişey unuttum Adana mt de geleneksel kuyruk düzeltme operasyonu vardır,motor alan her kimse baklavasız gelmez toplantıya artık gönklünden ne koparsa demedi deme)
Eyvallah abim ne demek kaderimizse çekecez tabiki.Ben hemen Gaziantep'e sipariş vereyim.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
yok ya o kadara gerek yok burda köseoğlu var hallederiz hemde ucuz
gunaydın millet
hayırlı olsun mustafa
kara murat benim FUAT KOŞAK
herkese hayırlı pazarlar dilerim
Ooooo Mustafa abicim allah hayırlı uğurlu etsin diyorum, ama unutmaki motorun cbf yazılı etiketinin hemen yanında 150 değilde 500 yazıyor artık, bilmem anlatabildimmi yaani
İnşallah Bora abimiz içinde, senin içinde ve tüm arkadaşlarımız için hep daha iyileri nasip olur inşallah
Ayrıca bakalım kuyruk düzeltme eyleminin gerçekleştirileceği gün yine ‘’bugün seni yoklamada yok yazdım emrecim’’ diyebilecekmisin acaba aaabi
Şu an bu konu içerisinde 43 kullanıcı var. (0 üye ve 43 misafir)