nie bayram günü msj atmak yerine hep öncelerden öncelerden kutlarız bilinmez
biz Türklere has bişi mi acaba bu
neyse, ben de uyum sağliim bari:
Nice bayramlara, sağlıklı, sevdiklerimizle, mutlu, huzurlu, paralı girmek dileğiyle
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Forumda bulunan yaşlı-genç(gerçi aramızda yaşlı yok),esmer-sarışın, uzun boylu-kısa boylu, kroscu-endurocu, shopperci- racingci, büyük-küçük, çin malı motoru olan- japonları kullananan, italyana binen- almandan vazgeçmem diyen herkesin ama herkesin bayramını kutluyorum, sağlık ve huzur dolu, bayram tadında bir bayram olmasını diliyorum.
YuSuF - YuZuF - YZF:wiinkk:
eyi bayramlar millet
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
iyi bayramlar
Nice bayramlara, sağlıklı, sevdiklerimizle, mutlu, huzurlu, paralı girmek dileğiyle
iyi bayramlar
kazasız belasız nice bayramlar görmek dileğiyle
rüzgar nekadar şiddetli olursa olsun taşın üstünden sadce toz parcalarını götürür
HU HUUUUU KOMŞULAR BAYRAMINIZ MÜBAREK OLSUN
[B]seviyk tama yorum!!!![/B] [B][COLOR="Red"]GAZİANTEP MT[/COLOR][/B]
tüm motorsever arkadaşlarımın ve dostlarımın bayramlarını kutlar,huzur,mutluluk,sağlık,bol kazançlar diliyorum.sevgilerimle.
herkesin bayramı mübarek olsun....
[COLOR="Blue"]HER ZAMAN HER YERDE GFB.....[/COLOR]
TÜM MT AİLESİNİN KURBAN BAYRAMI MUBAREK OLSUN
GAZİANTEP MT
HAyat bisikLET GİBidİR PEDal ceVİRmeSSEn düşERSİn....
O BİR SUZUKİ ( YAKIŞIKLI )
Tüm Adana MT li arkadaşların Kurban bayamını kutlar huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmenizi dilerim.
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
herkezin mübarek kurban bayramı kutlu olsun
benim için küçükken yaramaz diyorlardı büyüdüm artık yarabiliyorum
feel the fear and do it anyway ::deliir::
tüm adana mt lilerin ve adanalıların mübarek kurban bayramı kutlu olsun.
[B][I][COLOR="Red"]GAZİANTEP [COLOR="Black"]MT[/COLOR][/COLOR][/I][/B]
[COLOR="Red"]ŞAHİNEM, ANTEPLİYEM AĞAM[/COLOR][COLOR="Black"]OMUZUMDA MAVZER BİR YÜK[/COLOR][COLOR="Red"]DÜŞMANLA, YUMRUKLARIMLA SAVAŞACAĞIM[/COLOR]
[COLOR="Black"]YUMRUKLARIM MEMLEKET KADAR BÜYÜK. [/COLOR]
Herkese Oncelikle Bi Merhabaaaaa..
Herkese Iyi Bayramlar...
[COLOR="DarkOrange"][B]L a T i F[/B][/COLOR] :bounce:
Herkesin bayramını kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
:bounce:
hayırlı bayramlar arkadaslar
adana mt bayramınızı en içten dileklerimle kutlar sağlık ve mutluluk hep sizlerle olması dileğiyle selamlar
45km yol + 90km/h = 30dk. 45km yol 180km/h=15dk. kazancımız 15dk, peki kaybedeceklerimiz
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)