merhaba muzaffer abi.siz yolda ve mola sayısında çok hızlı, mola süresinde ise çok yavaştınız ben 40 yaş üstü olarak sizden daha genç olduğum için ayak uyduramadım
şaka bir yana yaklaşık 1 aydır motoru doğru dürüst kullanamadım. o yüzden biraz solo olarak yol yapayım dedim. o yüzden kaçıverdim.
gezi resimlerini yükledimmmmmmmmmmmmmmm
kızı kolda fazerı yolda severim.
tekerinize saglık ama şu hızlı gurubun fotolarını göremedik
---------- Mesaj ekleme zamanı: 22:22 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 22:20 ----------
hani nirdeeeeeeee
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
etemhan sadece bilgisayara yükledi muzaffer abim adana mt ye atmayacakmış son duyduguma göre sırf sen daha cok merak et diye...
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ri-gezisi.html
burda abı burda bak
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
günaydın arkadaşlar,iyi haftalar bol kazançlar olsun hepinize.
AÇIKLAMA:
yanlış anlaşılmalara meydan vermemek için:
diğer grupta hep hayabusalar olunca biz de hız konusunda uyum sağlayamıyoruz tabiiki.zaten bizim amacımız hız yapmak değil,etrafın,manzaranın tadını çıkararak,stressiz bir gün geçirmek.onun için böyle bir grup oluştu.yoksa ADANA MT.de ayrı-gayrı yok.hepimiz dostuz,arkadaşız.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Ah bora abi böle gideceginizi bilseydim bende gelirdim ben hızlı gidersiniz size ayak uyduramam diye gelmek istememdim
Merhaba arkadaslar,
Hayirli isler,
Hayirli haftalar,
İs seyahatim nedeni ile haftaya pazar aksamina kadar yokum.
Bora abim,
Yazdiklarinin aksini dusunen olabilirmi. Biz harika bir gurubuz.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın millet
Hayırlı işler bol kazançlar dilerim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
iyi akşamlar millet
yusuf abi carşamba yokmusun yani
günaydın arkadaşlar.
iyi akşamlar motorsiklet sevdalı abilerim ve arkadaşlarım...çok güzel gezi yapmışsınız hepinizin eline saglık.imrenmemek elde degil.ALLAH nasip ederse sizlerle tanışmak gezilerinizde katılmak isterim...
YARIN AKŞAM ÇAMLIKTAYIZ
arkadaşlar,az önce cengizle konuştum,evde yeni doğum yapan halasının kızı ve diğer çocuğu varmış.geçen hafta gelen arkadaşlar bilir konuyu.ayrıca annesinin durumu iyi değilmiş.buna rağmen gelin dedi ama ben engel oldum.bu sebeple,yarın akşam çamlık kafedeyiz.bilginize.
bekleriz.
herkese iyi akşamlar,daha resimlere bakmak nasip olmadı yeğen internetin içine etmiş ancak girebildim,bora ayrı gayrı olmaz muzonun dediği gibi öyle düşünenlerin grupta yeri yok,benim stresim daha bitmedi ama az kaldı yarın öğlededn sonra izin alıp SGK yı biraz silkeliyecem 20.01 2011 den buyana hiçmi gelişme olmaz ağızlarına mıçıcam neyse yarın bizimkiler erken gelirlerse çamlığa gelirim hoçkalın
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)