gezi planı belllllllllli KIL ÇADIRI KAHVALTI saat 9.30 moladan hareket..eşlerimiz geliyor OKADARRRRR.
gezi planı belllllllllli KIL ÇADIRI KAHVALTI saat 9.30 moladan hareket..eşlerimiz geliyor OKADARRRRR.
kızı kolda fazerı yolda severim.
herkese iyi akşamlar iyi hafta sonları,burda gezi planını il başkanı yapar amaneyseem demekki vekalet vermişhava güzel pazara kadar karlarda eriyebülür,hem zaten kıl çadırıda çok kıllı onun için gelemiyorum,şaka bir yana aney babey limoni o yüzden bir yere kıpraşma şansım yok
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
hep aynı yerlere gidiyoruz beaaa....tekir daha gzl olurdo
konuşma ulennnnnn gene vites aralıklarıma karışma kırarım tekerini haaaaasıkıysa mualif ol bakem.hem bu hafta tekir full kalabalık arabadan mangal yapandan geçemezsin.yemek yiğeceğin mekan bile bulamazsın..kafayı çalıştır.hem deniz kenarında vakit güzel geçer..lokma tatlı,,,kız kalesi sahilinde ayaklarızı yıkarık loooo
kızı kolda fazerı yolda severim.
hatuna dedim illa gel gidelim ustune gidince sen git demeye başladı sanırım formulu bulduk bu kanaldan yuklendıkmı izin çıkıyor
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
muzaffer abinin tarikatına girdim gireli rabbim yardımcı oluyor çok şükür....
slm sevgili adana mt sakinleri adana camgöz ticaret te 125 lik supermoto ve cross modellerine uygun acerbis marka ön çamurluk bulunurmu acaba.envai çeşit ürün mevcutmu camgöz ticarette....sevgiler saygılarr...
herkeşcikler gezide herhalde kımsenın sesi solugu cıkmıyor zzzzzzzzzzzzzzz
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
hemde ne gezi butun adana gezideydi bugun ....
eveeet arkadaşlar,bu gün bizim ekip(hız sevmeyenler),ÇAMARDI'na gittik ve viraj+kar yaptık.katılan tüm arkadaşlarıma teşekkürler.işte resimlerimiz:
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ina-gitti.html
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
tanışma bölümüne kısaca birşeyler yazdım. sabah hızlı abilerin grubundaydım ve hakikaten hızlılardı. biraz gecikerek onlara katıldım ve erkence onlardan ayrıldım. aslında çamardı grubuna dahil olsaydım daha güzel olacakmış herhalde
bundan sonra bende çağırırsanız hafta sonu gezilerine katılmak isterim
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)