herkese iyi geceler,beterim böcüm halk müziğini çok severim amma velakin bir yere çıkamıyorum,sebep çok de yazmak istemiyorum bir ara anlatırım ailevi ve sağlık sorunları var bu aralar o yüzden evden ayrılmamak durumundayım
herkese iyi geceler,beterim böcüm halk müziğini çok severim amma velakin bir yere çıkamıyorum,sebep çok de yazmak istemiyorum bir ara anlatırım ailevi ve sağlık sorunları var bu aralar o yüzden evden ayrılmamak durumundayım
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
en iyi geceler olsun herkese diyirum cancagazlarım.....
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Herkese iyigeceler,
Anlıyorum Cengiz abim, evet, bazı şeylerden daha önemli değerler vardır insan hayatında, dilerim vede umarımki tez zamanda herşey yerliyoluna girer ve herşey çok çok ama çok güzel olur…
hepinize günaydın dostlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Tekir' de kar bolmuş. Hafta sonuna kalırmı acaba.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
tunaydın arkadışlar nasılsınız bakiim
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
herkese iyi akşamlar
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
İyi geceler, sitede bir sessizliktir gidiyor. Hadi hayirlisi.
günaydın arkadaşlar.hava çok güzel bugün.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı Cumalar.
Güneşli bir güne merhaba
Günaydın millet Hayırlı Cumalar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Herkese hayırlı cumalar, böyle bir grup vardı da benim niye haberim yoktu, beni tanıyan arkadaşlara da sitem ediyorum. Artık bende buradayım. ))
Her elineTornavida alan tamirci olsaydı, Dünya tamircilerle dolardı.
herkeze hayırlı cumalar .... pazar kava açık guneşli 18 derece geziye gidecek değerli forumdaşlarımıza duyurulur...
http://freemeteo.com/default.asp?pid...325363&nDate=2
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Merhaba arkadaşlar Tekir de karın üzerinde o muhteşem sucukları pişirme ümitlerinizi kırmak istemiyorum ama cuma,cumartesi ve pazar günü hava güneşli yani tekirin çevresinde kar kaldığını düşünmüyorum fakat yinede gitmek isterseniz sizi karboğazına kadar çıkmanız lazım işin iyi yanı orada kar göreceğiniz kesin kötü yanı yazdan bu yana gitmiyorum yollar kıştan çıkma olduğu için kötü olabilir
---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:51 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:46 ----------
Uploaded with ImageShack.us
Kesin bu fotodan sonra gidersiniz tek ricam bol bol foto cekinin
Şu an bu konu içerisinde 47 kullanıcı var. (0 üye ve 47 misafir)