gelebilitem mevcut kısmetse kesin görüşürüz inşallah...
gelebilitem mevcut kısmetse kesin görüşürüz inşallah...
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
herkese iyi geceler ancak yeni gelebildim,çok şey kaçırdımmı bilmiyorum neyse HAUN seninde motorun hayırlı olsun kardeş allah kaza bela vermesin
eto sende yat sabah erken kalkıcan okul var hade hade yat bakem
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Arkadaşlar,Herkese Hayırlı İşler.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Herkese iyi akşamlar yeni almış olduğum motoru yıkamaya verdim oldugu yerde yere düştü düştüğü yerde taş oldugu için ön far kırıldı orjinalı Adana da yok uydurma bir cam aldık neyse camı takacagımız sırada arkadaşın biri sağolsun onuda kırdı şimdi yeni bir far camının alınmasını bekliyorum sanırım benim kan akıtmam ve baklava dağıtmam lazım
herkese iyi akşamlar
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın arkadaşlar.
geçmiş olsun harun.sağlık olsun.eee gerekeni yap artık.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın Arkadaşlar,Hayırlı Cumalar olsun.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
TŞK.
Eski model vw lerın küçük far camı sanki orjinalı gibi oluyor orjinalına 120 tl istediler ben 4 tl ye hallettirdim birde satıcı 2.yi almaya gittiğimiz zaman adam şüpelendi acaba çok ucuzamı satıyorum diye 1 yılldır hiç soran yokmuş
Bora abi dün akşam ilk işim ikaram oldu motoru yükselteceğim zaman sizinle zaten tanışmış oluruz ,ozaman inş.
iyi akşamalr motorsiklet sevdalı arkadaşlarım ve abilerim...hepinize selam... gec olacak ama sanada hayırlı olsun HAUN arkadaşım yüce MEVLAM kazadan beladsan korusun...
herkeşe iyi akşamlar,iyi hafta sonları
ıyı aksamlar arkadaslar
yARIN gezi varmı
kara murat benim FUAT KOŞAK
Merhaba Adana tekeriniz düz bassın kazasız sürüşler sağlıklı gülüşler ......Ankara mt.
[B]Benim Sürdüğüm Hayatın Geri Vitesi Yok...Geçmişimi Sadece Dikiz Aynasından Seyrediyorum[/B]
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)