arkadaşlar,bu haftanın ilk müjdesi,benzine yine zam geldi.4,09 tl oldu.
arkadaşlar,bu haftanın ilk müjdesi,benzine yine zam geldi.4,09 tl oldu.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Sağolasın Fuat,
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:30 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:28 ----------
Sağolasın Gürsel,
Ben 1 Kova su dökmedim ama annesi 1 kova gözyaşı döktü.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 09:32 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 09:30 ----------
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
allah viyanayı fethetmeyi nasip etsin. zamanında kuşattık kuşattık alamadık şimdi içerden halledecez o işi... sağlam adam gönderdik ''yusuf alexander güreken'' doğum tarihi 01.03.2012 böle sarışın mavi gözlü adanalı torun
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Bende bugun bır Benzin istasyonun onunden gectım fıyatına bı bakım ne gorım 1 € benzının lıtresı Sonra 2 tane ducati Monster Geldı Benzın aldı aynen devam hemencecık sız geldiniz aklıma
Aminnn....Abı tarıhı yanlıs yazmıssın şimdi dogrusunu yazarımda ayıp olur sonra ozel olarak konusuruz onları senınle
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
herkeşe iyi akşamlar etocum ordan 15 lt benzin gönder,kredi kart numarasını ver heseba hemen eft yapem
akidaşla yarın çarşamba malum, yarın evdeyim bir yere malesef çıkamıyorum çıkacak yerlerim sızlıyor açık açık,tek tek çağırmama gerek yok sanırım,dileyen gelebilir.
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
tamam kardeş,sendeyim yarın akşam.
düzeltme,şimdi telefon geldi,yarın tatbikat varmış ve mesai saat 22:00 da bitecek herkeşten özür diliyorum herkese iyi geceler
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
iyi aksamlarrr adana mt
bugun istanbuldaydım trafik felç 2saat22dakika da 35 km yol gitdik
kara murat benim FUAT KOŞAK
hey gidi mazi.....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...43836438/detay
Günaydın Adana.
bora abi bu link senın motora benziyor
Günaydın Arkadaşlar.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Günaydınlar,
Kawasaki EN 500 için 2. el ön jant çemberi arıyorum.
Ölçüler: 100 - 90 - 19
Görüşmek üzere
Sabri Temizgönül (0 532 799 77 41)
Günaydın Adanalı abiler kardeşler..
Bir damla özür nice yangınları söndürür.Gurur yapmayın yoksa o yangın tüm sevdiklerinizide götürür.
Merhaba millet,
Bu gün toplantı yok herhalde.
Kimseden ses çıkmadı.
Akşam çamlıkta olacağım. Gelen olursa sohbet ederiz.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Merhaba arkadaşlar . Bende ayın 1 ri itibari ile çok zor şartlar altında motorumu aldım . Otogarda sabahladım 4 saat motor üzerinde yağmur çamur demeden geldim yol çok güzeldi yalnız eldiven seçimim sanırım kötüydü ,ellerimi korumak için yapılan plastikler ellerimi ve parmak uclarım kötü yaptı kulaklarım hala ağrıyor 8 kat giyinmeme rağmen üşüdüm Tekirde doluya tutuldum en yakın zamanda sizler tanışmak ümidiyle herkese iyi günler .
Akşam çamlıkta görüşürüz.Herkese selam.
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)