Yeni kuzucuk geldi sonunda Ulukışladan geçerken allahım donarak ölmek bu olsa gerek dedim çok soğuktu, çok üşüdüm
Yeni kuzucuk geldi sonunda Ulukışladan geçerken allahım donarak ölmek bu olsa gerek dedim çok soğuktu, çok üşüdüm
Sanırım ben bu akşam gelemeyeceğim ethemhancığım ben seni ayrıca bir akşam özel olarak alayım dumanlanalım....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Dumana takip ederek gel
---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:54 ----------
iyi seyirler...
http://www.gaskrank.tv/tv/racing/bri...on-r-14929.htm
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Hayırlı olsun Yusuf kardeş, allah kaza bela vermesin. Benzin zamından sonra zaten ancak böyle motosikletlere binilir
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Yusuf Hayırlı olsun.
Antalya' dan Konya üzerimi geldin. ne işin vardı Ulukışla' da.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Öncelikle hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin , bende Konya dan getirecem herkes bana getiremessin diyor artık örnek alacağım biri olduğuna sevindim toplam Konya ile Adana nekadar sürdü ? 2-3 güne bende gitmeyi düşünüyorum gözüm hep hava raporlarında sadece perşembe günü yağmursuz .
Yusuf'çuğum;
yeni motorun hayırlı olsun allah kaza bela vermesin. hayırlısıyla kuyruğu doğrultmayı nasip etsin. Güle güle kullan...
benimkini kestiler kuyruk kulak mulak yok doberman gibin oldum
teşekkür ederim muzaffer abi. Söylediğin şeye kesinlikle katılıyorum. Benzine az daha zam gelirse bu sefer 50cc düşecem ne yapalım
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:07 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:05 ----------
evet yusuf abi alım satım ve takas işlemini konyada gerçekleştirdik ulu kışlanın kenarından geçtim ama o bile yetti bana
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:09 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:07 ----------
konya / adana 350 km göz korkacak birşey yok yolun büyük bir kısmı otoban. Ama hava şartları önemli. Ben çok şükür yağmura yakalanmadan gittim geldim ama çok soğuk memleket
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:12 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:09 ----------
teşekkür ederim burak cım
Yusuf kardeşim yeni motorun hayırlı olsun.Allah kaza bela vermesin.
yusufum,güle güle kullan kardeş.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
inanılmaz birşey R1 ile drift yapıyor adam...
http://www.gaskrank.tv/tv/motorrad-f...ewayz-4098.htm
yusuf abi kazasız belasız iyi günlerde kullan inşallah :d
Hayırlı olsun Allah kaza, bela vermesin...
:cat:
ortiimmm ALLAH kaza bela vermesin işallah.keyifli sürüşler olsunnn..
YETER Kİ İSTE O SENİ BULUR :cat:
herkese iyi akşamlar güzel bir akşamdı mutluyum huzurluyum guruluyum falan filan işte,
jönüm yusufum hayırlı olsun ciğerim allah kaza bila vermesin
bende son zamlardan sonra elentirikli alcam karar verdim başka yolu yok
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)