Etemhan gidiş tarihin belli olmasına senin ve Babanın adına çok sevindim .Okulda başarılı olacağına inanıyorum .Seni çok özleyeceğiz.Yarın görüşürüz.
Yeğennn, gitmek mesele değil, mesele gidip adam gibi okumak...Yarin görüşürüz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Motor almaman için inanılmaz derecede baskı görüyorum herkes üstüme geliyor yılmadım herkese inat bende bu motoru alacam .Arkadaşlar şehir dışından motoru alacam ama yanında 1 gün kalacağım dayım yarım saat bana yürüyen ölü olduğumu anlattı, motor sevdalılarına bakılan göz acaba nasıl toplumdan da dışlanacakmıyım ? neden herkes 5-10 güne kalmaz ölecek gözüyle bakıyor
hepinize iyi dilekleri için teşekkür ederim arkadaşlar.evet bizim iş yeri el değiştirdi.alan kişiler 2 ortaklar ve mısır çarşısında da dükkanları var.ortağın biri orada,biri de benim ordaydı.benim orada hem patronun hemde benim bulunmamı anlamsız ve masraf olarak gördüklerini belirterek,beni ve bir arkadaşı daha işten çıkarttılar.sağlık olsun,allah bir kapıyı kaparsa diğerini açar diyorum.
ethemhancığım,senin adına çok sevindim.hayırlısı ile gider,okurda,ülkene,ailene faydan dokunur.evet seni özleyeceğiz.yarın akşam görüşmek üzere.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bora abi senin adına cok üzüldüm inşllh en kısa zamanda bundan daha iyi bir iş bulacagına inanıyorum.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
selam motorsiklet tutkunu arkadaşlar...şahsen tanışmamış olsakda bora abi senin işden ayrılmana üzüldüm..benim başıma kötü bişeyler geldimii bundada bir hayır var derim...bundada vardır bir hayır bee abii sölediign gibi mevlam bir kapı kaparsa başka bir kapı acar.yüce ALLAHIM ilk önce saglık sıhhat versin...en kısa zamanda daha iyi iş bulman dilegiyle hoşçakal...
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
ethemhan sanada hayırlı yolculuklar arkadaşım...yüce mevlam zihin acıklıgı versin yeni okulunda başarılar dilerim...
herkese iyi akşamlar,boracım tekrardan geçmiş olsun,sıkma canını yarının neler getireceği belli olmaz,yapacağım bişey olursa alo demen yeter,
eto cm sevgili editörüm gitmene seviniyorum çünkü burda bir bok olmaz,oku hayatını kurtar yeğen yarın görüşmek üzere
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Günaydın arkadaşlar,Herkese hayırlı işler.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Hakkında hayırlısı Bora Kaptan... bugüne kadar ekmeğini onlar mı veriyordu...Rızık Allah dan...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
gunaydın arkadaslar
aksam yine benzine zam 4:07 oldu
kara murat benim FUAT KOŞAK
maden öyle işte resimliyorum.bu gidişle artık bunlara bineceğiz.
bize bunu layık görenlere,ben de bunu layık görüyorum.
[
herhalde artık bunlara binebileceğiz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bora abi,
Yine döktürdün. Teyzemin hareketi tüm mağdurların hislerine tercüman oluyor.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Mrehaba arkadaşlar...
Akşam insiyatifde görüşmek üzere
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)