polemiğe gel....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Merhaba arkadaşlar adım Harun 82 doğumluyum Adana da oturuyorum 1 yılı aşkın formu takip ediyorum 1 yıldırda motorum olmayınca tanışmak istemedim motor almaya karar verdim biriyle anlaştım motoru alıp sizlerle tanışmak istiyorum tabi bir sorun teşkil etmiyorsa .
HauN,harun hoş geldin.tabii ki bekleriz.hiç bir sorun olmaz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hayırlı uğurlu olsun.
Allah kaza bela göstermesin. Muzaffer kardeşimin dediği gibi aldığın motoru olgunlukla ve dikkatle kullanmanı diliyorum.
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 ----------
O ney yeğenim,
Yeni bir nargile cafemi?
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkese hayırlı akşamlar,hayırlı haftalar dilerim,demirim gürselim eline sağlık balıkçı olmayan o zevkten anlamaz ciğerim,ancak yerler, onun keyfi hem tutmak hemde taze taze yemek,tabi yanında nevalesiyle birlikte anladın sen onu)
haun(harun)hoşgeldin kardeş motorun hayırlı olsun kaza bela vermesin dikkatli emniyetli kullanırsan sanada bişey olmaz bizlerede,keyifli sürüşler dilerim.
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
kızı kolda fazerı yolda severim.
günaydın arkadaşlar.işi olanlara hayırlı işler dilerim.çünkü benim yok.
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler.
Bora Abi böyle bir durumda ne denir bilemiyorum, ama allah yardımcın olur inşallah.Seni işinden eden adamlar neler kaybettiğinin farkında değiller, senin gibi bir elaman kaybedilmez kazanılmaya çalışılır.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
sağ olasın kardeş.hayırlısı olsun inşallah.
gunaydın millet
bora abi geçmiş olsun inşallah biran önce iş bulursun.
kara murat benim FUAT KOŞAK
haydaaa ne oldu abi ayrıldın mı....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 ----------
yeni motorun hayırlı olsun umarım yakın zamanda tanışırız....
---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 ----------
[QUOTE=muzaffer1968;2269336]Yok, nargileye gel
nargileye de gelirim polemiğe de bugun var mı bir ekşın... yoksa yarına mı bırakırız...
Tüm arkadaşlara hayırlı günler. Bora bey geçmiş olsun neden, hiç hesapta yoktu yapacağım bir şey olursa lütfen ara.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Herkeslere Merhaba..
Bildiginiz gibi yurtdısına okumaya gıdecektım ve bugun ıtıbarıyle tam tarih belli oldu ve sizlerle paylasmak istedim..
28 Şubat saat 09.00 da yolcuyum.. Yarın toplantıya gelen abilerim ve amcalarımla vedalaşırım,görüşemicegimiz abilermin ellerini sanal ortam öpeim
Bundan sonrakı gezılerınızde foto cekecek bırını acılen bulmanızı dılıyorum cunku sureklı ınternetten gezılerınızı ve sızlerı takıp edecegım
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Sevgili Ethemhan;
Gitmenden ötürü duyduğum derin üzüntüyü anlatmaya kelimeler maalesef yetersiz. Yarınki toplantıda da zaten bu hislerimi uzun uzun paylaşırım seninle. Hatta sadece konuşmak yetmez gitmenin yasını tutmak mahiyetinde bir süre gezilere de katılmamaya karar verdim. Umarım hayırlısıyla gider gelirsin.
Yürekten iyi dileklerimle
Sevgili abin Burak....
Teşekür ederim herkese, BORA abi sizin adınıza da üzüldüm inş. daha iyi bir yerde iş imkanı çıkar . :(
Abi bu sevgi dolu mesajın beni çok duygulandırdı.. Heleki benim için gezilerden fedakarlık etmene okadar duygulandımki gözyaşlarım klavyeye dökülmesin diye kendimi çok zor tutuyorumethemhan Nickli Üyeden Alıntı
Herkeslere Merhaba..
Bildiginiz gibi yurtdısına okumaya gıdecektım ve bugun ıtıbarıyle tam tarih belli oldu ve sizlerle paylasmak istedim..
28 Şubat saat 09.00 da yolcuyum.. Yarın toplantıya gelen abilerim ve amcalarımla vedalaşırım,görüşemicegimiz abilermin ellerini sanal ortam öpeim
Bundan sonrakı gezılerınızde foto cekecek bırını acılen bulmanızı dılıyorum cunku sureklı ınternetten gezılerınızı ve sızlerı takıp edecegım
İyi dileklerin için çok teşekkür ederim yarın toplantıda görüşmek dileğiyle
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)