Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Birader balığı çok sevdiğim için (Yemeyi) sana katılamıyorum.

Seni KEDİ ULAŞAMADIĞI CİĞERE MUNDAR DERMİŞ deyimi ile kınıyorum
    Abi baksana, adam işkence çekiyor, balık tutmak için sabahlara kadar bekliyor. Ne uğraşıyon ver paraya, al balığı, at tavaya ye gitsin
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Burak Cingiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA VFR 800 ABS EDS BGS '05
    polemiğe gel....
    His Flower on His Nose VFR 800 Owner

HauN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki AN400
    Merhaba arkadaşlar adım Harun 82 doğumluyum Adana da oturuyorum 1 yılı aşkın formu takip ediyorum 1 yıldırda motorum olmayınca tanışmak istemedim motor almaya karar verdim biriyle anlaştım motoru alıp sizlerle tanışmak istiyorum tabi bir sorun teşkil etmiyorsa .

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    HauN,harun hoş geldin.tabii ki bekleriz.hiç bir sorun olmaz.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı Burak Cingiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    polemiğe gel....
    Yok, nargileye gel

Alıntı HauN adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar adım Harun 82 doğumluyum Adana da oturuyorum 1 yılı aşkın formu takip ediyorum 1 yıldırda motorum olmayınca tanışmak istemedim motor almaya karar verdim biriyle anlaştım motoru alıp sizlerle tanışmak istiyorum tabi bir sorun teşkil etmiyorsa .
    Yeni motorun hayırlı olsun, Allah kaza bela göstertmesin umarım aldığın motoru olgunlukla kullanabilirsin
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Hayırlı uğurlu olsun.
    Allah kaza bela göstermesin. Muzaffer kardeşimin dediği gibi aldığın motoru olgunlukla ve dikkatle kullanmanı diliyorum.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:00 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 17:58 ----------

polemiğe gel....
    O ney yeğenim,
    Yeni bir nargile cafemi?
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

Motosikleti
    Kawasaki Vn 800
    herkese hayırlı akşamlar,hayırlı haftalar dilerim,demirim gürselim eline sağlık balıkçı olmayan o zevkten anlamaz ciğerim,ancak yerler, onun keyfi hem tutmak hemde taze taze yemek,tabi yanında nevalesiyle birlikte anladın sen onu)

haun(harun)hoşgeldin kardeş motorun hayırlı olsun kaza bela vermesin dikkatli emniyetli kullanırsan sanada bişey olmaz bizlerede,keyifli sürüşler dilerim.
    Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı demirgursel adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla güzel arkadaşım etkin adamı hiçbir engel durdurmaz ben dün akşamdan bugün sabaha kadar iskenderun tarafındaydım, güzel balıklar çektim siz tv seyretmeye devam edin
    cümleten

buda akşamki halleri

abi takılsana bana bu alemde bi sen bi ben gerisi hep tatlısu motorcusu
    heyt yiğidim benimellerine sağlık.ıcıkta bına ver anammmminsam kendi tuttuğu balığın yenmesi kadar zevkli bişey varnı bireeeekıskananlar çatlasın emiiiolmazsa çerçi yusuftan kına alimde yakkayım hı nidersiniz yiğtlerim benimmmmiyi yakarım söylemedi demeyinnnnn
    kızı kolda fazerı yolda severim.

adanalı01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f 2013
    hogeldin arkadaşım
    köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.

Motosikleti
    günaydın arkadaşlar.işi olanlara hayırlı işler dilerim.çünkü benim yok.

Motosikleti
    BMW 1150 GS
    Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler.
    Bora Abi böyle bir durumda ne denir bilemiyorum, ama allah yardımcın olur inşallah.Seni işinden eden adamlar neler kaybettiğinin farkında değiller, senin gibi bir elaman kaybedilmez kazanılmaya çalışılır.
    Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
    Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR

Motosikleti
    sağ olasın kardeş.hayırlısı olsun inşallah.

fuatbmw01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW
    gunaydın millet

bora abi geçmiş olsun inşallah biran önce iş bulursun.
    kara murat benim FUAT KOŞAK

Motosikleti
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydın arkadaşlar.işi olanlara hayırlı işler dilerim.çünkü benim yok.
    haydaaa ne oldu abi ayrıldın mı....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:14 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:11 ----------

yeni motorun hayırlı olsun umarım yakın zamanda tanışırız....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 11:28 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 11:14 ----------

[QUOTE=muzaffer1968;2269336]Yok, nargileye gel

nargileye de gelirim polemiğe de bugun var mı bir ekşın... yoksa yarına mı bırakırız...

Motosikleti
    Hayabusa
    Tüm arkadaşlara hayırlı günler. Bora bey geçmiş olsun neden, hiç hesapta yoktu yapacağım bir şey olursa lütfen ara.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Tünaydın millet...

BORA kardeş umarım en kısa zamanda iş bulursun

---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:27 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:25 ----------

nargileye de gelirim polemiğe de bugun var mı bir ekşın... yoksa yarına mı bırakırız...
    Akşam ola hayrola

ethemhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxx
    Herkeslere Merhaba..

Bildiginiz gibi yurtdısına okumaya gıdecektım ve bugun ıtıbarıyle tam tarih belli oldu ve sizlerle paylasmak istedim..

28 Şubat saat 09.00 da yolcuyum.. Yarın toplantıya gelen abilerim ve amcalarımla vedalaşırım,görüşemicegimiz abilermin ellerini sanal ortam öpeim

Bundan sonrakı gezılerınızde foto cekecek bırını acılen bulmanızı dılıyorum cunku sureklı ınternetten gezılerınızı ve sızlerı takıp edecegım
    Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.

Motosikleti
    Alıntı ethemhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkeslere Merhaba..

Bildiginiz gibi yurtdısına okumaya gıdecektım ve bugun ıtıbarıyle tam tarih belli oldu ve sizlerle paylasmak istedim..

28 Şubat saat 09.00 da yolcuyum.. Yarın toplantıya gelen abilerim ve amcalarımla vedalaşırım,görüşemicegimiz abilermin ellerini sanal ortam öpeim

Bundan sonrakı gezılerınızde foto cekecek bırını acılen bulmanızı dılıyorum cunku sureklı ınternetten gezılerınızı ve sızlerı takıp edecegım
    Sevgili Ethemhan;

Gitmenden ötürü duyduğum derin üzüntüyü anlatmaya kelimeler maalesef yetersiz. Yarınki toplantıda da zaten bu hislerimi uzun uzun paylaşırım seninle. Hatta sadece konuşmak yetmez gitmenin yasını tutmak mahiyetinde bir süre gezilere de katılmamaya karar verdim. Umarım hayırlısıyla gider gelirsin.

Yürekten iyi dileklerimle

Sevgili abin Burak....

HauN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki AN400
    Teşekür ederim herkese, BORA abi sizin adınıza da üzüldüm inş. daha iyi bir yerde iş imkanı çıkar . :(

ethemhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxx
    ethemhan Nickli Üyeden Alıntı
    Herkeslere Merhaba..

Sevgili Ethemhan;

Gitmenden ötürü duyduğum derin üzüntüyü anlatmaya kelimeler maalesef yetersiz. Yarınki toplantıda da zaten bu hislerimi uzun uzun paylaşırım seninle. Hatta sadece konuşmak yetmez gitmenin yasını tutmak mahiyetinde bir süre gezilere de katılmamaya karar verdim. Umarım hayırlısıyla gider gelirsin.

Yürekten iyi dileklerimle

Sevgili abin Burak....
    Abi bu sevgi dolu mesajın beni çok duygulandırdı.. Heleki benim için gezilerden fedakarlık etmene okadar duygulandımki gözyaşlarım klavyeye dökülmesin diye kendimi çok zor tutuyorum

İyi dileklerin için çok teşekkür ederim yarın toplantıda görüşmek dileğiyle
    Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler